Ianis Hagi înscrie la două minute de la debutul la Racing Genk! Video

Ianis Hagi înscrie la două minute de la debutul la Racing Genk! Video

Fotbalistul român Ianis Hagi a marcat în primul său meci oficial în tricoul formaţiei Racing Genk, el înscriind vineri seara golul victoriei în partida câştigată de campioana en titre cu scorul de 2-1 (0-1) pe teren propriu cu Kortrijk, în prima etapă a campionatului Belgiei.

Hagi a fost introdus în teren abia în minutul 74 în locul suedezului Benjamin Nygren și nu a avut nevoie decât de două minute pentru a înscrie golul de trei puncte printr-un şut puternic de la aproximativ 8 metri.

Racing Genk a fost condusă la pauză de Kortrijk prin golul înscris de Julien De Sart în minutul 13. Golul egalizator al campioanei Belgiei a fost marcat de Benjamin Nygren (minutul 50).

Fotbalistul Ianis Hagi s-a transferat la 12 iulie de la FC Viitorul la Racing Genk, el semnând un contract valabil până în 2024 cu actuala deţinătoare a tilului în Belgia.

"Ce intrare și-a făcut!", a scris publicația HLN, în timp ce Vi.nl a titrat: "Ianis Hagi și-a demonstrat imediat valoarea pentru Genk vineri seară. Supertalentatul jucător român a ajuns aici după transferul de la FC Viitorul și a intrat chiar în meciul de debut al sezonului, marcând golul victoriei la prima atingere de minge".

Turcii de la Sporx l-au lăudat și ei pe fostul jucător al Viitorului: "Ianis Hagi marchează de 3 puncte în două minute!", a scris publicația citată, care a ținut și un LIVE TEXT la meci.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Strigătul disperat al unui botoșănean care vrea să își salveze copilul. ”Atunci am descoperit inflamația de pe cerebel…”

astăzi, 12:46
64

”Pe 1 ianuarie fiind la Botoșani în vizită la părinții mei, ne-am internat la spital acolo, unde a stat o săptămână făcându-i-se diferite investigații cu rezultatele a...

Șoferii ar putea fi amendați pe baza filmărilor făcute de alți șoferi. Există o singură condiție!

astăzi, 11:50
81

Un proiect de ordonanță prevede că imaginile surprinse astfel pot fi trimise polițiștilor, iar în baza lor, s-ar putea da amenzi. Asta ar putea contribui la reducerea numarului de accidente...

Patru ani de închisoare după ce a tâlhărit o studentă în centrul Sucevei, bărbatul a fost prins în Botoșani!

astăzi, 11:08
51

Un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Republica Moldova, aflat în arest preventiv din luna ianuarie a acestui an pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată, un f...