Hermannstadt - FC Botoșani 2-1! Criza continuă

Hermannstadt - FC Botoșani 2-1! Criza continuă

FC Botoșani s-a deplasat la Sibiu pentru duelul cu Hermanstadt din etapa a 5-a a primei divizii. Formația lui Marius Croitoru venea după 3 partide fara victorie, deși începuse perfect campionatul.

Începutul partidei a fost unul ezitant pentru formația locală. Hermannstadt deschidea scorul încă din minutul 8, după ce Șeroni trimitea în propria poartă o minge centrată din corner de sibieni.

Până în minutul 30, FC Botoșani a fost total absentă pe teren. Totuși, FC Botoșani reușea egalarea în minutul 36, prin Keyta, iar până la pauză a controlat jocul, însă nu a reușit să mai înscrie, astfel că cele două echipe au intrat la cabine când tabela arăta scor egal: 1-1.

În partea a doua, meciul a fost destul de echilibrat. Hermannstadt dădea lovitura în minutul 87, după ce Romario transforma o lovitură de la 11 metri.

Timpul scurt nu i-a permis trupei lui Croitoru sa schimbe soarta meciului, iar FC Botoșani pierde primul meci al sezonului.

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat amendat pentru că a vrut să-și vadă iubita pe timpul nopții. Nici cei 12 kilometri parcurși pe jos nu i-a înduplecat pe polițiști

Miercuri, 27 Ianuarie 2021
291

Un bărbat român din Italia, în vârstă de 39 de ani, care a decis să facă 12 kilometri pe jos de dragul iubitei sale și asta în toiul nopții, când sunt în vigo...

Prefecții și subprefecții pot fi membri de partid

Miercuri, 27 Ianuarie 2021
139

Guvernul a aprobat în şedinţa de miercuri modificările aduse Codului administrativ, referitor la statutul prefectului şi subprefectului, în sensul că cei care le dețin vor putea fi m...

Memorialul Ipotești a aderat la „Platforma dedicată cooperărilor diasporei academice și de excelență cu mediile instituționale și profesionale din România”.

Miercuri, 27 Ianuarie 2021
89

La invitația Excelenței Sale, ambasadorul României la Berlin, Emil Hurezeanu,  Memorialul Ipotești – Centrul Național de Studii Mihai Eminescu a aderat la „Platforma dedicat...