Hermannstadt - FC Botoșani 2-1! Criza continuă

Hermannstadt - FC Botoșani 2-1! Criza continuă

FC Botoșani s-a deplasat la Sibiu pentru duelul cu Hermanstadt din etapa a 5-a a primei divizii. Formația lui Marius Croitoru venea după 3 partide fara victorie, deși începuse perfect campionatul.

Începutul partidei a fost unul ezitant pentru formația locală. Hermannstadt deschidea scorul încă din minutul 8, după ce Șeroni trimitea în propria poartă o minge centrată din corner de sibieni.

Până în minutul 30, FC Botoșani a fost total absentă pe teren. Totuși, FC Botoșani reușea egalarea în minutul 36, prin Keyta, iar până la pauză a controlat jocul, însă nu a reușit să mai înscrie, astfel că cele două echipe au intrat la cabine când tabela arăta scor egal: 1-1.

În partea a doua, meciul a fost destul de echilibrat. Hermannstadt dădea lovitura în minutul 87, după ce Romario transforma o lovitură de la 11 metri.

Timpul scurt nu i-a permis trupei lui Croitoru sa schimbe soarta meciului, iar FC Botoșani pierde primul meci al sezonului.

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cum a ajuns să fie ținut un spital nou-nouț din Botoșani cu lacătul pe ușă patru ani. A costat peste trei milioane de euro!

astăzi, 10:24
49

Spitalul de boli paliative din Botoșani, singura unitate spitalicească ridicată de la zero în ultimele trei decenii în județ, pentru care s-au plătit 3.2 milioane de euro, zace î...

Sirop de tuse pentru copii retras din farmacii! Toxina periculoasă pe care o conține!

astăzi, 09:30
126

Retragerea urmează unui raport al autorităţii de reglementare din Nigeria, de miercuri, care a detectat pentru prima dată toxina într-un lot de sirop pentru copii Benylin.Autoritatea de ...

Preot botoșănean hirotonit la Catedrala Mitropolitană din Iași! (foto)

astăzi, 08:13
555

Credincioșii care au mers, duminică, Catedrala Mitropolitană din Iași au luat parte la dumnezeiasca Liturghie a Sfântului Vasile cel Mare, specifică duminicilor Postului Mare.Sfân...