Handbal masculin - Președintele CSM Botoșani: "Echipa noastră a reușit să progreseze, dar mai e mult până va ajunge la forma pe care ne-o dorim"

Handbal masculin - Președintele CSM Botoșani: "Echipa noastră a reușit să progreseze, dar mai e mult până va ajunge la forma pe care ne-o dorim"

Primul tur de sezon al Diviziei A a handbalului masculin s-a încheiat. Echipa botoșăneană, Clubul Sportiv Magnum, este poziționată pe locul al cincilea, în clasamentul provizoriu al Federației Române de Handbal, și pe locul al treilea, între cele patru echipe cu drept de promovare.

Conform spuselor președintelui CSM Botoșani, lotul a progresat, comparativ cu performanțele anterioare, însă se află în fața unor provocări decisive pentru ascendența lui.

“Pas cu pas, echipa noastră a reușit să progreseze, dar mai e mult până va ajunge la forma pe care ne-o dorim. Adversarii noștri principali în lupta pentru locul doi (loc eligibil pentru participarea în turneul semifinal) sunt CSU Galați și CSU CNOT Bacău. CSM Vaslui nu cred că poate pierde locul I, având în vedere lotul valoros, precum și faptul că echipa este antrenata de Leonard Bibirig (fost căpitan al echipei naționale de handbal masculin). Urmează meciul din deplasare, de pe 3 noiembrie, la Bacău, și apoi derbiul de acasă cu CSM Vaslui, meciuri pe care le vom aborda cu siguranță la victorie. Ne dorim, în același timp, să facem spectacol, pentru că handbalul este un sport spectaculos și vom încerca să facem surpriză în meciul cu CSM Vaslui. Țin să mulțumesc  tuturor celor care ne sunt alături și îi așteptăm la meciurile noastre din Polivalentă, să ne încurajeze în numar cât mai mare”, explică Cătălin Stoleru, președintele CSM Botoșani.

Clasamentul celor 4 echipe cu drept de promovare se aplică la finalul campionatului, dacă Suceava sau Bacău intră în primele 3. În acest mini-retur, care se termină cu meciul dintre botoșăneni și CSU Galați de pe 1 decembrie, pentru a fi pe locul al doilea, CSM trebuie să-i învingă pe gălățeni la un gol diferență, iar pe brașoveni la minimum 3 goluri.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Roxana Aiacoboaei

Anchetă penală la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean, după ce au fost descoperite scutiri medicale false

Luni, 20 Ianuarie 2020
3804

Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) a Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani desfășoară, în prezent, o anchetă internă, iar Poliția a deschis un dosar penal in rem cu pr...

O copilă de 12 ani din Botoșani a câștigat un rol crucial în drama „Ultimul Cod”, care se va turna curând în Italia

Duminică, 19 Ianuarie 2020
868

Din distribuția lungmetrajului dramatic „Ultimul Cod“, scris de către botoșăneanca Ieva Lykos și regizat de către italianul Carlo Fusco, va face parte și o fată în vârs...

Justiție românească: Probele DNA contra „mafiei păcănelelor” au fost anulate, iar inculpații au fost achitați. Ce botoșăneni au pus bazele complexului circuit de îmbogățire frauduloasă

Sâmbătă, 18 Ianuarie 2020
1926

Magistrații Curții de Apel din Suceava au absolvit de vreo vină fiecare inculpat din Dosarul „Păcănelelor”, deschis de Direcția Națională Anticorupție în 2015, decizia acest...