Handbal masculin - Președintele CSM Botoșani: "Echipa noastră a reușit să progreseze, dar mai e mult până va ajunge la forma pe care ne-o dorim"

Handbal masculin - Președintele CSM Botoșani: "Echipa noastră a reușit să progreseze, dar mai e mult până va ajunge la forma pe care ne-o dorim"

Primul tur de sezon al Diviziei A a handbalului masculin s-a încheiat. Echipa botoșăneană, Clubul Sportiv Magnum, este poziționată pe locul al cincilea, în clasamentul provizoriu al Federației Române de Handbal, și pe locul al treilea, între cele patru echipe cu drept de promovare.

Conform spuselor președintelui CSM Botoșani, lotul a progresat, comparativ cu performanțele anterioare, însă se află în fața unor provocări decisive pentru ascendența lui.

“Pas cu pas, echipa noastră a reușit să progreseze, dar mai e mult până va ajunge la forma pe care ne-o dorim. Adversarii noștri principali în lupta pentru locul doi (loc eligibil pentru participarea în turneul semifinal) sunt CSU Galați și CSU CNOT Bacău. CSM Vaslui nu cred că poate pierde locul I, având în vedere lotul valoros, precum și faptul că echipa este antrenata de Leonard Bibirig (fost căpitan al echipei naționale de handbal masculin). Urmează meciul din deplasare, de pe 3 noiembrie, la Bacău, și apoi derbiul de acasă cu CSM Vaslui, meciuri pe care le vom aborda cu siguranță la victorie. Ne dorim, în același timp, să facem spectacol, pentru că handbalul este un sport spectaculos și vom încerca să facem surpriză în meciul cu CSM Vaslui. Țin să mulțumesc  tuturor celor care ne sunt alături și îi așteptăm la meciurile noastre din Polivalentă, să ne încurajeze în numar cât mai mare”, explică Cătălin Stoleru, președintele CSM Botoșani.

Clasamentul celor 4 echipe cu drept de promovare se aplică la finalul campionatului, dacă Suceava sau Bacău intră în primele 3. În acest mini-retur, care se termină cu meciul dintre botoșăneni și CSU Galați de pe 1 decembrie, pentru a fi pe locul al doilea, CSM trebuie să-i învingă pe gălățeni la un gol diferență, iar pe brașoveni la minimum 3 goluri.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Roxana Aiacoboaei

Avocatul Poporului s-a autosesizat cu privire la cazul familiei „Decesului 1027”

Miercuri, 3 Iunie 2020
1117

Avocatul Poporului s-a autosesizat în cazul familiei din comuna Vlădeni, din județul Botoșani, respectiv rudele bărbatului înregistrat ca „Decesul 1027” în lista defu...

Tânărul care a provocat tragedia de pe Bulevard, arestat preventiv 30 de zile

Miercuri, 3 Iunie 2020
1301

Instanța de judecată și-a însușit propunerea organelor judiciare din Botoșani și a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a tânărului care a provocat cumplitul accident petr...

Scandalagiul care a provocat accidentul cu șase victime de pe Bulevard, a fost ARESTAT

Marţi, 2 Iunie 2020
5207

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore față de tânărul de 28 de ani, luni, a condus un autoturism în stare de ebrietate și a provocat...