FC Botoșani vrea locul trei, dacă intră în play-off

FC Botoșani vrea locul trei, dacă intră în play-off

FC Botoșani este din ce în ce mai aproape de a prinde un loc de play-off. Moldovenii au învins Hermannstadt în ultima etapă, scor 2-1, și patronul echipei, Valeriu Iftime, speră la o clasare în primele șase echipe la finalul sezonului regular.

Dacă echipa sa va intra în play-off, Iftime are planuri mari. Acesta vrea să termine campionatul pe podium, în spatele granzilor CFR Cluj și FCSB.

Valeriu Iftime: ”Dacă intru în play-off, vreau locul trei”

”Eu sper la locul trei. Dacă intru în play-off, vreau locul trei. Cred că sunt mai bun decât Astra, Viitorul și Craiova. Sunt mai bun decât ei! Nu mă pun cu FCSB-ul și cei de la Cluj. la FCSB este un management al talentelor, copiii ăia au foame de rezultate. Cei de la CFR Cluj sunt foarte bine antrenați. Sunt fotbaliști buni”, a spus Iftime, în cadrul emisiunii ”Fotbal Club” de la DigiSport.

FC Botoșani a ajuns la 39 de puncte și a urcat pe locul cinci în Liga 1, la un singur punct în spatele Astrei Giurgiu și la un punct de ocupanta locului șase, Viitorul. Gaz Metan a picat pe loc de play-out, cu 37 de puncte.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
134

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
219

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
97

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...