FC Botoșani - Viitorul 1-0! Ongenda aduce prima victorie pe zăpadă!

FC Botoșani - Viitorul 1-0! Ongenda aduce prima victorie pe zăpadă!

FC Botoșani și Viitorul lui Hagi se întâlneau în etapa a 18-a a ligii întâi, luni seară, de la ora 20:30. Startul partidei a fost întârziat cu 5 minute, datorita zăpezii.

Viitorul a avut lovitura de deschidere. Prima acțiune periculoasă a avut loc în minutul 15, atunci când Român a obținut o lovitură de la 11 metri. Ongenda a fost ales pentru a executa aceasta lovitură. Acesta șutează tare, pe centru și înscrie. 1-0 pentru FC Botoșani. Minutul 27, Iacob vede cartonașul galben. Un minut mai târziu, și Mihai Roman primește galben. Ongenda iese accidentat și este înlocuit de Ebenhofer. Minutul 45, Ciobanu intra în locul lui Iacob.

Pauză pe municipal. FC Botoșani conduce cu 1-0, după o primă repriză echilibrată.

Pap primește cartonaș galben. Minutul 58, Roman este înlocuit de Moussa. Rodriguez primește cartonaș galben. Minutul 67, Papa șutează puternic din afara careului, dar Căbuz prinde. Houri este înlocuit de Cosmin Matei. Mladen este avertizat cu cartonaș galben. Acesta este înlocuit cu Radu Boboc, în minutul 76. Ashkovski este înlocuit de Marcel Holzmann.

În minutul 89, Moussa nimerește bara, după o bâlbâiala în careul Viitorului. Imediat după, acesta primește cartonașul galben pentru un fault.

Scor final: 1-0 pentru Botoșani, care se apropie de Play-Off.

(Iosif Pintilie)

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plecare în plin campionat de la FC Botoșani. Vârful de atac titular a semnat cu un club din străinătate!

astăzi, 10:45
43

FC Botoșani, ultima clasată din play-out, s-a despărțit de atacantul croat Miroslav Ilicic (25 de ani), adus în toamnă.Titular până în februarie la echipa antrenată acum d...

Dumitru Dragomir susține că un medic ”plecat din Botoșani” i-a dat un leac de viață lungă! ”M-a văzut că eram așa roșu la față, credea că sunt bețiv!”

astăzi, 10:21
433

Dumitru Dragomir susține că a învățat asta de la un reputat medic cu origini botoșănene.„Fii atent, că nu mai știi pe cine să crezi în țara asta. Toți medicii ăștia ...

Administrația Națională de Meteorologie a prelungit atenționarea de tip Cod Galben pentru județul Botoșani!

astăzi, 10:10
154

Meteorologii eu emis o avertizare de tip Cod Galben valabilă până vineri, la ora 18.00.Vântul va avea intensificări în Moldova, în estul și sud-estul Transilvaniei cu v...