FC Botoșani-FCSB, un meci disputat, dar un nou eșec: 0-2!

FC Botoșani-FCSB, un meci disputat, dar un nou eșec: 0-2!

FC Botoșani și FCSB s-au întâlnit într-un meci din etapa a 16 a Ligii Întâi.

Botoșani a avut lovitura de deschidere. Primele 20 de minute au fost slabe, niciuna dintre echipe nereușind să se remarce. Prima acțiune importantă a avut loc în minutul 24, când Coman a umilit apărarea botoșăneană, însă Pap a respins. În răspuns, în minutul 27 Ongenda șutează din lovitură liberă, dar Balgradean respinge foarte greu.

Coman deschide scorul în minutul 31, după ce a executat superb o lovitură liberă. Nedelcu șutează norocos, după o serie de greșeli ale defensivei noastre, dar mingea ajunge în bară. În minutul 43, Bogdan Vintilă, tehnicianul FCSB-ului este avertizat cu cartonaș galben. Scorul pauzei: 0-1!

FCSB face o schimbare la pauză: Bizonul Ghnoere îl înlocuiește pe Ioan Hora. Florin Tănase primește cartonașul galben. Iulian Cristea vede același cartonaș, în minutul 53. Minutul 58: Minas Chalkiadakis este înlocuit de Moussa Sanoh. Minutul 62, Olimpiu Moruțan îl înlocuiește pe Dragoș Nedelcu. Un minut mai târziu, Planic primește al doilea cartonaș galben și este trimis la vestiare. Minutul 73: Soiledis intra în locul lui Coman. Minutul 74, Ghnoere majorează avantajul după o greșeală a lui Ongenda. Ongenda este schimbat cu Ofosu. Minutul 80: Ghnoere primește cartonaș galben. Minutul 84: Ashkovski este înlocuit de Andronic.

Minutul 90, Moussa Sanoh primește cartonașul galben. Finalul meci nu a adus modificări pe tabelă, astfel că FCSB se impune cu scorul de 2-0.

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Iluminatul specific sărbătorilor de iarnă, îmbunătățit

astăzi, 12:34
3

Iluminatul specific sărbătorilor de iarnă va funcționa, în municipiul Botoșani, începând cu data de 6 decembrie a.c.Decorul stradal va fi îmbunătățit în acest...

Noul Ministrul de Interne: polițiștii și-au făcut legi favorabile! Dacă au trecut şase luni de la faptă, aceasta se clasează!

astăzi, 12:14
98

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a declarat, luni, că poliţiştii şi-au făcut legi favorabile în ceea ce priveşte acţiunile disciplinare, astfel încât dacă au trecut...

"U" Cluj - CSM Botoșani în Cupa României la Handbal Masculin!

astăzi, 11:09
84

CSM Botoșani și-a aflat adversarul din optimile Cupei României. Aceștia vor fi nevoiți să se dueleze cu Universitatea Cluj, partida urmând să se dispute la Cluj!În primul t...