FC Botoșani-FCSB, un meci disputat, dar un nou eșec: 0-2!

FC Botoșani-FCSB, un meci disputat, dar un nou eșec: 0-2!

FC Botoșani și FCSB s-au întâlnit într-un meci din etapa a 16 a Ligii Întâi.

Botoșani a avut lovitura de deschidere. Primele 20 de minute au fost slabe, niciuna dintre echipe nereușind să se remarce. Prima acțiune importantă a avut loc în minutul 24, când Coman a umilit apărarea botoșăneană, însă Pap a respins. În răspuns, în minutul 27 Ongenda șutează din lovitură liberă, dar Balgradean respinge foarte greu.

Coman deschide scorul în minutul 31, după ce a executat superb o lovitură liberă. Nedelcu șutează norocos, după o serie de greșeli ale defensivei noastre, dar mingea ajunge în bară. În minutul 43, Bogdan Vintilă, tehnicianul FCSB-ului este avertizat cu cartonaș galben. Scorul pauzei: 0-1!

FCSB face o schimbare la pauză: Bizonul Ghnoere îl înlocuiește pe Ioan Hora. Florin Tănase primește cartonașul galben. Iulian Cristea vede același cartonaș, în minutul 53. Minutul 58: Minas Chalkiadakis este înlocuit de Moussa Sanoh. Minutul 62, Olimpiu Moruțan îl înlocuiește pe Dragoș Nedelcu. Un minut mai târziu, Planic primește al doilea cartonaș galben și este trimis la vestiare. Minutul 73: Soiledis intra în locul lui Coman. Minutul 74, Ghnoere majorează avantajul după o greșeală a lui Ongenda. Ongenda este schimbat cu Ofosu. Minutul 80: Ghnoere primește cartonaș galben. Minutul 84: Ashkovski este înlocuit de Andronic.

Minutul 90, Moussa Sanoh primește cartonașul galben. Finalul meci nu a adus modificări pe tabelă, astfel că FCSB se impune cu scorul de 2-0.

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cătălin Flutur a anunțat în această seară proiectul de buget al municipiului Botoșani. Acesta va intra în discuția Consiliului Local peste două zile, dar sunt șanse mici ca PSD să îl lase în această formă!

Luni, 17 Februarie 2020
249

Cu două zile înainte de ședința Consiliului Local de la Botoșani, un consiliu dominat brutal de ani de zile de PSD, primarul municipiului, Cătălin Flutur, a anunțat în această sear...

Ministrul interimar al Afacerilor Interne, Marcel Vela: MAI nu are capacitatea de a acoperi cu personal, jandarmi și polițiști, paza școlilor din România!

Luni, 17 Februarie 2020
195

“Pe fondul creșterii violenței și a consumului de droguri, MAI nu are capacitatea de a acoperi cu personal, jandarmi și polițiști, să asigure paza tuturor școlilor din România&rdqu...

Așa ceva… Pompierii au găsit două fețe de pernă pline cu pitoni regali!

Luni, 17 Februarie 2020
928

Când ne gândim la pompieri ne gândim la faptul că sunt dispuși să-și dea viața pentru a stinge flăcările, însă nimeni nu se aștepta ca în două fețe de perne di...