După Denis Haruț și Hristovski David Babunski a fost depistat pozitiv la noul coronavirus

După Denis Haruț și Hristovski David Babunski a fost depistat pozitiv la noul coronavirus

Doi jucători importanți ai echipei lui Marius Croitoru au fost depistați pozitiv la testarea pentru Covid19. Este vorba de Denis Haruț, dar și de mijlocașul David Babunski.

Denis Haruț a fost depistat pozitiv la coronavirus la ultimul control efectuat, a declarat Valeriu Iftime, finanțatorul echipei.

„Avem mari probleme pentru jocul cu CFR Cluj. Nu am mari speranțe. Au plecat jucători, cei care trebuiau să vină nu au venit. Săptămâna viitoare abia vin vreo cinci jucători. Nu mă duc încrezător. Avem probleme în lot dar vom merge să jucăm fotbal. Cea mai grea lovitură e că nu avem jucătorii U21. Chindriș este suspendat, Câmpanu transferat la Craova, iar Haruț este pozitiv la coronavirus. Chiar și așa mă gândesc că nu vom fi noi chiar așa de ușor de digerat de cei de la CFR Cluj”, a declarat Valeriu Iftime într-o intervenție avută în direct la PRO X.

Nu este exclus ca internaționalul de tineret să se fi infectat la naționala României U21 unde Pașcanu și un secund al lui Adrian Mutu au fost depistați pozitiv înaintea jocului cu Malta, meci în care Denis Haruț a fost integralist.

Ceea ce finanțatorul FC Botoșani a omis să spună este însă că mai este și un al doilea jucător depistat pozitiv. Este vorba despre Hristovski David Babunski. Jucătorul trecut și pe la Dinamo a fost depistat și el pozitiv la noul coronavirus.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

Joi, 28 Martie 2024
119

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

Joi, 28 Martie 2024
78

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

Joi, 28 Martie 2024
76

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...