Derby pentru primul loc: Cel mai tare meci din Seria A promite spectacol, la Sala Polivalentă

Derby pentru primul loc: Cel mai tare meci din Seria A promite spectacol, la Sala Polivalentă

După înfrângerea din ultimul meci, relațiile dintre CSM Botoșani și CSU Suceava au devenit și mai aprige. Tensiunea a rămas una imensă, în primele săptămâni de după meci, iar incidentele din tribune, declarațiile și atacurile la persoane din acea perioadă au demonstrat că ambele echipe țin la imagine și că lupta pentru primul loc va fi una acerbă. 

Momentan, CSU Suceava este în avantaj, dar cu o victorie. CSM Botoșani ar reuși să o prindă din urmă pe rivala de după Siret. Miza este intrarea la Turneul Semifinal de pe prima poziție, ce poate însemna adversari mai ușori.

Pentru acest meci, CSU Suceava a primit 170 de locuri pentru suporteri, adică 10% din sală, așa cum ei au oferit tot 10% din sală, când CSM Botoșani a jucat în deplasare. Totuși, sala din Botoșani are 1700 de locuri, iar sala din Suceava are 400.

De asemenea, Galeria din Frumușica se anunță mai numeroasă ca oricând, aproximativ 100 de copii îi vor împinge de la spate pe elevii lui Radu Roșu, spre prima victorie din "Derbyul Nordului".

După meciul de la Iași am depășit un prag psihologic, am depășit ultimul obstacol în calea calificări spre turneul semifinal. Am făcut un meci bun, împotriva unei formații omogene, care ne-a pus ,în multe rânduri, probleme, dar nu ne-am pierdut si experienta jucătorilor mei și-a spus cuvântul. Acum ne gândim și ne concentrăm la meciul cu Suceava, care va fi abordat cu cea mai mare seriozitate și cu o mai mare ardoare, acum că, alaturi de noi avem si o serie de sponsori care ne-au dat o viteză în plus. Le mulțumim pe această cale și îi rugam sa vină la meci duminică, iar noi o sa facem ca meciul, pierdut sa câștigat sa fie un spectacol. Asteptam deasemenea botoșănenii, cu mic cu mare să ne susțină din tribune", a declarat Radu Roșu, tehnicianul botoșănean, înaintea celui mai tare meci din acest an, de la Polivalentă.

Marele meci va avea loc duminică, de la ora 12:00, la Sala Polivalentă din Botoșani.

(Iosif Pintilie)

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
305

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
518

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
153

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...