Derby în Nord: se joacă handbal!

Derby în Nord: se joacă handbal!

A venit momentul celui mai așteptat meci al sezonului pentru suporterii Botoșăneni: CSU Suceava vine vineri la Polivalentă pentru a-și scoate colții în fața echipei locale, începând cu ora 18:00.

Vorbim de un meci ce se anunță extrem de încins: ambele echipe au 2 victorii în primele două meciuri. CSM Botoșani și-a cules puncte cu Galați și Iași. Și Sucevenii au trecut de Iași, dar au și în palmares o victorie la 40 de goluri diferență, cu Târgoviște.

Botoșani și Suceava sunt principalele favorite la promovarea în prima ligă, iar o victorie vineri poate fi echivalentă cu un loc la Turneul Semifinal de Promovare.

Este un meci în care cele 3 puncte sunt cele mai importante,  o victorie cu Suceava ne-ar oferi șanse importante pentru a ajunge la turneul semifinal. Dar trebuie să ne gândim și în perspectivă,  ne vom întâlni de 4 ori cu toate echipele din serie iar forma maxima trebuie să o atingem la turneul semifinal, acolo unde noi și Suceava ne dorim sa ajungem pentru a face pasul spre liga națională. Universitatea este o echipă de tradiție, cu jucători de liga națională, au o susținere financiară constantă și probabil doar ghinionul i-a adus în situația de a juca în Divizia A. Pentru noi este o provocare să avem un asemenea adversar,  îi respectam, dar pe teren va fi o luptă aprigă în care mobilizarea și forma de moment vor fi decisive în stabilirea echipei învingătoare. Sper ca unitatea grupului și atmosfera bună din echipa sa fie decisive iar noi sa ieșim câștigători. " ne-a spus Mihai Nicolaievici, portarul Botoșaniului, unul dintre jucătorii cheie din trupa lui Radu Rosu.

La meciul cu CSU Suceava va debuta și Bogdan Soldanescu, jucător adus chiar de la rivală. Acesta a fost accidentat până acum, dar este apt de joc. Mihai Nicolaievici are încredere în acesta, și speră să fie principalul atu al victoriei: "Budy este un jucător cu mare experiență,  iar revenirea lui cu siguranță va avea un aport foarte important pentru noi, atât moral cât și pe terenul de joc."

La finalul sezonului trecut, CSU Suceava a retrogradat din Divizia A. Florin Ciubotariu, Bogdan Soldanescu, Cristian Adomnicai și Radisav Koki sunt jucătorii transferați de CSM Botoșani de la rivala de "după Siret". (Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Accident în apropiere de OMV. A fost implicat un inspector școlar

astăzi, 18:03
104

Un accident soldat cu rănirea a două persoane a avut loc marți dimineață, pe strada Sucevei din municipiul Botoșani, în zona OMV. Cauza este efectuarea unei manevre fără asigurarea cores...

Două femei din județ au încercat să se sinucidă în aceeași seară. Ambele, prin supradoză de medicamente

astăzi, 17:45
139

Două femei au ajuns, duminică seară, la spital în stare foarte gravă, după ce au încercat să îşi pună capăt zilelor cu medicamente.Ambele cazuri au ajuns la Urgenţe dum...

Tânăr din Săveni, euforic la volan

astăzi, 14:51
207

Marți, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Săveni, au depistat în trafic, un tânăr de 29 de ani, din oraşul Săveni, care conducea un autoturism pe strada Ştefan cel Mare din ...