Derby în Nord: se joacă handbal!

Derby în Nord: se joacă handbal!

A venit momentul celui mai așteptat meci al sezonului pentru suporterii Botoșăneni: CSU Suceava vine vineri la Polivalentă pentru a-și scoate colții în fața echipei locale, începând cu ora 18:00.

Vorbim de un meci ce se anunță extrem de încins: ambele echipe au 2 victorii în primele două meciuri. CSM Botoșani și-a cules puncte cu Galați și Iași. Și Sucevenii au trecut de Iași, dar au și în palmares o victorie la 40 de goluri diferență, cu Târgoviște.

Botoșani și Suceava sunt principalele favorite la promovarea în prima ligă, iar o victorie vineri poate fi echivalentă cu un loc la Turneul Semifinal de Promovare.

Este un meci în care cele 3 puncte sunt cele mai importante,  o victorie cu Suceava ne-ar oferi șanse importante pentru a ajunge la turneul semifinal. Dar trebuie să ne gândim și în perspectivă,  ne vom întâlni de 4 ori cu toate echipele din serie iar forma maxima trebuie să o atingem la turneul semifinal, acolo unde noi și Suceava ne dorim sa ajungem pentru a face pasul spre liga națională. Universitatea este o echipă de tradiție, cu jucători de liga națională, au o susținere financiară constantă și probabil doar ghinionul i-a adus în situația de a juca în Divizia A. Pentru noi este o provocare să avem un asemenea adversar,  îi respectam, dar pe teren va fi o luptă aprigă în care mobilizarea și forma de moment vor fi decisive în stabilirea echipei învingătoare. Sper ca unitatea grupului și atmosfera bună din echipa sa fie decisive iar noi sa ieșim câștigători. " ne-a spus Mihai Nicolaievici, portarul Botoșaniului, unul dintre jucătorii cheie din trupa lui Radu Rosu.

La meciul cu CSU Suceava va debuta și Bogdan Soldanescu, jucător adus chiar de la rivală. Acesta a fost accidentat până acum, dar este apt de joc. Mihai Nicolaievici are încredere în acesta, și speră să fie principalul atu al victoriei: "Budy este un jucător cu mare experiență,  iar revenirea lui cu siguranță va avea un aport foarte important pentru noi, atât moral cât și pe terenul de joc."

La finalul sezonului trecut, CSU Suceava a retrogradat din Divizia A. Florin Ciubotariu, Bogdan Soldanescu, Cristian Adomnicai și Radisav Koki sunt jucătorii transferați de CSM Botoșani de la rivala de "după Siret". (Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Doctorița cu 290 de luări de mită de la bolnavi de cancer, oprită de judecători să lucreze la stat, dar lăsată să lucreze la privat

astăzi, 09:16
41

Anca Ababneh Dumitrovici a recunoscut că a primit mită de 280 de ori în mai puțin de o lună. Avocații săi au susținut că nu a putut să refuze banii și cadourile primite de la bolnavi p...

Marcel Ciolacu anunță regionalizarea României. ”Asta nu înseamnă că se vor desființa!”

astăzi, 08:45
147

Ciolacu a dat ca exemplu Polonia și arată că se face un studiu foarte amplu privitor la modul în care va fi reorganizată România.”Reforma bugetară și reorganizarea teritori...

Suferința unui copil de 6 anișori: De la un accident banal, la confruntarea cu un inamic necruțător!

astăzi, 08:16
297

Părinții s-au alarmat și l-au dus la medic. Pentru că totul s-a întâmplat în timpul pandemiei, așteptarea pentru programare și diagnostic a fost o încercare grea.Dup...