Derby în Nord: se joacă handbal!

Derby în Nord: se joacă handbal!

A venit momentul celui mai așteptat meci al sezonului pentru suporterii Botoșăneni: CSU Suceava vine vineri la Polivalentă pentru a-și scoate colții în fața echipei locale, începând cu ora 18:00.

Vorbim de un meci ce se anunță extrem de încins: ambele echipe au 2 victorii în primele două meciuri. CSM Botoșani și-a cules puncte cu Galați și Iași. Și Sucevenii au trecut de Iași, dar au și în palmares o victorie la 40 de goluri diferență, cu Târgoviște.

Botoșani și Suceava sunt principalele favorite la promovarea în prima ligă, iar o victorie vineri poate fi echivalentă cu un loc la Turneul Semifinal de Promovare.

Este un meci în care cele 3 puncte sunt cele mai importante,  o victorie cu Suceava ne-ar oferi șanse importante pentru a ajunge la turneul semifinal. Dar trebuie să ne gândim și în perspectivă,  ne vom întâlni de 4 ori cu toate echipele din serie iar forma maxima trebuie să o atingem la turneul semifinal, acolo unde noi și Suceava ne dorim sa ajungem pentru a face pasul spre liga națională. Universitatea este o echipă de tradiție, cu jucători de liga națională, au o susținere financiară constantă și probabil doar ghinionul i-a adus în situația de a juca în Divizia A. Pentru noi este o provocare să avem un asemenea adversar,  îi respectam, dar pe teren va fi o luptă aprigă în care mobilizarea și forma de moment vor fi decisive în stabilirea echipei învingătoare. Sper ca unitatea grupului și atmosfera bună din echipa sa fie decisive iar noi sa ieșim câștigători. " ne-a spus Mihai Nicolaievici, portarul Botoșaniului, unul dintre jucătorii cheie din trupa lui Radu Rosu.

La meciul cu CSU Suceava va debuta și Bogdan Soldanescu, jucător adus chiar de la rivală. Acesta a fost accidentat până acum, dar este apt de joc. Mihai Nicolaievici are încredere în acesta, și speră să fie principalul atu al victoriei: "Budy este un jucător cu mare experiență,  iar revenirea lui cu siguranță va avea un aport foarte important pentru noi, atât moral cât și pe terenul de joc."

La finalul sezonului trecut, CSU Suceava a retrogradat din Divizia A. Florin Ciubotariu, Bogdan Soldanescu, Cristian Adomnicai și Radisav Koki sunt jucătorii transferați de CSM Botoșani de la rivala de "după Siret". (Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

VERSURI DIN STRADĂ: Blestem

astăzi, 21:10
86

La fel ca în fiecare seară, la închiderea ediției, continuăm să publicăm câte o poezie primită pe adresa de e-mail a redacției noastre. Astăzi, aceasta a fost primită de la ...

În cât timp poți afla unde stă ascuns cu radarul un polițist de la rutieră? 33 de secunde!

astăzi, 20:56
637

Odată cu apariţia aplicaţiilor de trafic pentru telefoanele mobile, tot mai mulţi şoferi reuşesc să evite echipajele de poliţie cu radar. Şoferii se bucură că scapă fără amenzi, în...

Liderii PSD sunt îngroziți: PSD are în prezent un scor de 27%, dar speră să-și revină

astăzi, 20:29
165

Liderii PSD au prezentat în şedinţa CEx a partidului un sondaj de opinie conform căruia PSD are în prezent un scor de 27%, la mare distanţă de PNL, care deţine 38%, arată surse cita...