CSM Botoșani - Unirea Sânnicolau Mare 36-23! Suntem la o victorie de Liga Zimbrilor!

CSM Botoșani - Unirea Sânnicolau Mare 36-23! Suntem la o victorie de Liga Zimbrilor!

CSM Botoșani și Unirea Sânnicolau Mare s-au întâlnit în prima etapă a turneului de promovare desfășurat la Sfântul Gheorghe. 

Meciul a început bine pentru formația locală, iar după 10 minute echipa lui Florin Ciubotariu conducea cu 5-3, după un joc excelent în faza de atac, acolo unde căpitanul Claudiu Lazurcă a controlat perfect jocul și a creat acțiunile de atac ale echipei.

Primul timeout a avut loc în minutul 16, atunci când tabela arată scorul de 9-3 pentru formația noastră.

CSM Botoșani a continuat dominarea și în repriza secundă, iar la pauză tabela arată scorul de 6-20.

Formația antrenată de Florin Ciubotariu a avut inițiativa și în partea a doua, însă multiplele ratări din flancul ofensiv au adus ca în minutul 22 scorul reprizei secunde sa fie 12-12. Chiar și așa, CSM Botoșani putea sa rămână liniștită, având un avantaj de 14 goluri încă din prima repriză.

CSM Botoșani a câștigat partida cu scorul de 23-36 rezultat ce o trimite pe primul loc în clasament.

Pentru formația pregătită de Florin Ciubotariu urmează duelul cu CSM Alexandria, ce de va disputa mâine, de la ora 13:00. Cu o victorie mâine, CSM Botoșani ar promova matematic în prima divizie.

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
280

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
479

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
144

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...