CSM Botoșani luptă astăzi pentru promovarea în prima divizie: CSM Botoșani - Unirea Sânnicolau Mare! VIDEO

CSM Botoșani luptă astăzi pentru promovarea în prima divizie: CSM Botoșani - Unirea Sânnicolau Mare! VIDEO

Sportul botoșănean are parte de o săptămână importantă. CSM Botoșani luptă astăzi pentru promovarea în prima divizie.

De la ora 19:00, CSM Botoșani o întâlnește pe Unirea Sânnicolau Mare, în primul meci din cadrul turneului de promovare desfășurat la Sfântul Gheorghe. Partida este una extrem de importantă, formația locală fiind favorită clară în acest meci, iar o victorie ne-ar duce cu un picior în prima divizie.

La plecarea spre Sfântul Gheorghe, handbaliștii pregătiți de Florin Ciubotariu au fost încurajați și de de primarul municipiului Botoșani.

"Succes handbaliștilor noștri! Le-am urat succes băieților de la CS Magnum Botoșani și antrenorului Cătălin Stoleru înainte de plecarea spre turneul de promovare în prima divizie a handbalului masculin românesc. Performanțele deosebite din sezonul trecut și spectacolul sportiv oferit fanilor botoșănenilor în meciurile disputate în Sala Polivalentă ”Elisabeta Lipă” trebuie încununate cu o calificare în premieră pentru handbalul botoșănean în Liga Zimbrilor. Mult succes, băieți! Vă ținem pumnii!" a postat edilul le pagina personală de Facebook.

Cele două formații s-au mai întâlnit în acest sezon, în Cupa României, acolo unde CSM Botoșani a câștigat cu scorul de 34-29.

Înainte partidei, CSM Botoșani și-a prezentat și lotul cu care va ataca Liga Zimbrilor.

 (Iosif Pintilie)

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un adolescent din Botoșani, propus pentru Premiul special Tinere Talente!

astăzi, 11:32
24

Potrivit Top Child Performance, este vorba despre Eric Alexandru Cracană, în vârstă de 14 ani, din Botoșani.Eric este câștigătorul multor concursuri de interpretare vocală ...

Județul Botoșani se află sub atenționare de Cod Galben. Sfaturile pompierilor!

astăzi, 10:06
831

Astăzi, începând cu ora 10.00 și până la ora 23.00, meteorologii anunță instabilitate atmosferică temporar accentuată.În intervalul menționat, vor fi perioade cu in...

Comuna din Botoșani care își cinstește valorile: Distincții pentru sportivi și artiști, un mare campion a devenit Cetățean de Onoare! (Foto)

astăzi, 09:44
523

La inițiativa primarului Marian Luchian, Consiliul Local și Primăria Hlipiceni au acordat Titlul de Cetățean de Onoare lui Romeo Gontineac, fost jucător profesionist de rugby, de trei ori campio...