Croitoru transferă de la Dinamo și Viitorul pentru preliminariile europene

Croitoru transferă de la Dinamo și Viitorul pentru preliminariile europene

Marius Croitoru a decis care sunt principalele ținte ale perioadei de transferuri de vară. Așa cum era de așteptat, prima opțiune a tehnicianului este Diego Fabbrini.

Italianul este deja un subiect arhicunoscut pentru FC Botoșani, iar în urma problemelor de la Dinamo, Fabbrini este tot mai aproape de revenirea la Botoșani.

Se pare că acesta ar fi ajuns la un acord verbal cu Iftime, asta daca reușește să se despartă de dinamoviști. 6000 de euro ar urma să încaseze italianul, cu 4000 mai puțin decât actualul salariu de la Dinamo.

O altă țintă este tânărul Andrei Târcoveanu. În vârstă de 23 de ani, mijlocașul evoluează la Viitorul. A fost crescut de Dinamo și a mai trecut pe la Gaz Metan și Concordia Chiajna.

Andrei Albu de la Academica Clinceni este ultima țintă a verii. În vârstă de 26 de ani, Albu este fundaș central și este considerat un bun înlocuitor pentru Andrei Chindriș.

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Percheziții, în această dimineață, la Spitalul Județean Mavromati din Botoșani! (Foto)

astăzi, 10:10
182

Anchetatorii DGA au descins în această dimineață la Spitalul Județean de Urgență Mavromati Botoșani, fiind vizate persoane din conducerea unității medicale.Pentru moment, a fost sig...

(P) Descoperă Logiscool - O alegere excelentă pentru copilul tău!

astăzi, 09:55
22

Ești în căutarea unei activități extrașcolare care să fie atât cool, cât și educativă pentru copilul tău?Cei de la Logiscool nu se rezumăm doar la a preda cursuri de prog...

Iftime dinamitează Superliga. Vrea 3-0 la „masa verde”. „Vorbesc cu avocatul!”

astăzi, 09:43
91

Cosmin Mateimijlocașul de la Sepsi, a fost depistat pozitiv la o substanță interzisă de Agenția Mondială Antidoping: 5-metilhexan-2-amină.Matei nu este suspendat provizoriu, având nor...