Croitoru transferă de la Dinamo și Viitorul pentru preliminariile europene

Croitoru transferă de la Dinamo și Viitorul pentru preliminariile europene

Marius Croitoru a decis care sunt principalele ținte ale perioadei de transferuri de vară. Așa cum era de așteptat, prima opțiune a tehnicianului este Diego Fabbrini.

Italianul este deja un subiect arhicunoscut pentru FC Botoșani, iar în urma problemelor de la Dinamo, Fabbrini este tot mai aproape de revenirea la Botoșani.

Se pare că acesta ar fi ajuns la un acord verbal cu Iftime, asta daca reușește să se despartă de dinamoviști. 6000 de euro ar urma să încaseze italianul, cu 4000 mai puțin decât actualul salariu de la Dinamo.

O altă țintă este tânărul Andrei Târcoveanu. În vârstă de 23 de ani, mijlocașul evoluează la Viitorul. A fost crescut de Dinamo și a mai trecut pe la Gaz Metan și Concordia Chiajna.

Andrei Albu de la Academica Clinceni este ultima țintă a verii. În vârstă de 26 de ani, Albu este fundaș central și este considerat un bun înlocuitor pentru Andrei Chindriș.

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Invitatul de la Știri – Senatorul Lucian Trufin, candidatul PSD la Senatul României

Marţi, 24 Noiembrie 2020
85

„Invitatul de la Știri” a fost astăzi senatorul PSD Lucian Trufin, secretar al Comisiei pentru Agricultură din Senatul României, și candidat al acestui partid politic pentru un n...

(P) Cătălin Silegeanu, candidatul PRO România pentru Camera Deputaților: Domnule deputat Budăi, dumneavoastră mințiți cum respirați! Rușine să vă fie!

Marţi, 24 Noiembrie 2020
151

Comunicat:Minciunile pesediste electorale ne-au lămurit de-a lungul timpului, că tot ceea ce ne promit înaintea alegerilor sunt doar iluzii.Ceea ce mă frapează, pe mine personal, e c...

Medicul Iulian Preda preia coordonarea spitalelor implicate în lupta împotriva Covid de la Botoșani

Marţi, 24 Noiembrie 2020
1068

Toate unităţile sanitare implicate în lupta împotriva Covid19 de la Botoșani vor fi coordonate începând de astăzi de către medicul primar în chirurgie Iulian Preda....