Croitoru transferă de la Dinamo și Viitorul pentru preliminariile europene

Croitoru transferă de la Dinamo și Viitorul pentru preliminariile europene

Marius Croitoru a decis care sunt principalele ținte ale perioadei de transferuri de vară. Așa cum era de așteptat, prima opțiune a tehnicianului este Diego Fabbrini.

Italianul este deja un subiect arhicunoscut pentru FC Botoșani, iar în urma problemelor de la Dinamo, Fabbrini este tot mai aproape de revenirea la Botoșani.

Se pare că acesta ar fi ajuns la un acord verbal cu Iftime, asta daca reușește să se despartă de dinamoviști. 6000 de euro ar urma să încaseze italianul, cu 4000 mai puțin decât actualul salariu de la Dinamo.

O altă țintă este tânărul Andrei Târcoveanu. În vârstă de 23 de ani, mijlocașul evoluează la Viitorul. A fost crescut de Dinamo și a mai trecut pe la Gaz Metan și Concordia Chiajna.

Andrei Albu de la Academica Clinceni este ultima țintă a verii. În vârstă de 26 de ani, Albu este fundaș central și este considerat un bun înlocuitor pentru Andrei Chindriș.

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Amenzi COVID de peste 50.000 de lei aplicate în Botoșani într-o singură zi

astăzi, 19:30
323

Duminică, 9 august a.c., toate structurile teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne din Botoșani au continuat acțiunile desfășurate în sistem integrat, împreună cu celelalte i...

Șeful Urban Serv: „Fiecare cetățean să dea un leu sau doi pentru curățenia pe morminte”

astăzi, 18:45
587

Directorul Urban Serv, Bogdan Buhăianu, a declarat că suplimentarea personalului de muncă, în vedere curățării cimitirelor din Botoșani, este imposibilă pentru că, astfel, societatea ar...

BEJ a stabilit numărul minim de susținători pentru a candida Consiliul Județean

astăzi, 18:33
224

Biroul Electoral de Circumscripţie Județean (BECJ) din Botoşani a stabilit, luni, numărul minim de susținători necesar pentru depunerea candidaturilor pentru funcțiile de președinte al Consili...