Continuă disputele între Iftime și Becali: „Ce bani mai vrea să îi dau?”

Continuă disputele între Iftime și Becali: „Ce bani mai vrea să îi dau?”

Valeriu Iftime, finanțatorul celor de la FC Botoșani, susține că nu l-a păcălit pe Gigi Becali în urma celor mai recente transferuri către FCSB.

Patronul botoșănenilor, care i-a fixat și prețul lui Chindriș, a recunoscut că avea o înțelegere cu latifundiarul din Pipera, în ceea ce-l privește pe Golofca, dar că aceasta a căzut după ce în discuție a intrat Mihai Roman.

Scandalul s-a iscat înaintea meciului din campionat dintre FC Botoșani și FCSB 0-2, din runda trecută de campionat, atunci când Mihai Roman, revenit la gruparea din Moldova, n-a avut drept de joc, scrie digisport.ro. Ar fi putut evolua doar dacă cei de la Botoșani le-ar fi plătit omologilor de la București suma de 100.000 de euro, impusă sub formă de clauză în contract.

”Ce bani mai vrea Gigi să îi dau, acum după ce l-am vândut la CFR Cluj pe Golofca? Păi, a uitat cum i l-am dat pe Roman? Nu este treaba mea ce bani a mai pierdut Gigi cu Mihai Roman, că am văzut că a spus că i-a dat 50.000 de euro să scape de el și să accepte să vină din nou la Botoșani”, a spus Iftime, pentru Prosport.ro.

Gigi Becali, acuzat de Valeriu Iftime că exagerează în privința banilor

Patronul botoșănenilor a explicat, mai apoi, și cum a discutat cu Gigi Becali detaliile contractelor.

Gigi s-a supărat degeaba și mi-a băgat aiurea clauza aia de 100.000 de euro la transferul lui Roman, atunci când mi l-a dat înapoi. Nu l-am păcălit sub nicio formă cu Golofca. Este adevărat că atunci când mi l-a dat gratis înapoi pe Golofca eu aveam o înțelegere cu el să îi dau 40% dacă îl voi vinde pe Cătălin la o altă formație. Dar, înțelegerea noastră a picat în momentul în care i l-am dat lui Gigi la FCSB pe Mihai Roman. I l-am dat în contul celor 40% din procente pe care le mai deținea, dacă eu îl vindeam undeva pe Golofca”, a mai spus Iftime.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
389

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
692

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
195

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...