Comisia Județeană de Acțiune împotriva Violenței în Sport a ajuns la o concluzie: botoșănenii sunt foarte fair play!

Comisia Județeană de Acțiune împotriva Violenței în Sport a ajuns la o concluzie: botoșănenii sunt foarte fair play!

Membrii Comisiei Județene de Acțiune împotriva Violenței în Sport s-au întrunit azi în ședință, la Instituția Prefectului, iar după mai multe discuții au ajuns la o concluzie care ne-ar putea face mândri: botoșănenii sunt foarte fair play!

În cadrul întâlnirii s-a analizat starea generală privind violența în sport în județul Botoșani, iar potrivit reprezentanților Direcției Județene pentru Sport și Tineret (DJST), în mare parte, acțiunile, desfășurate împreună cu reprezentanții Jandarmeriei și Poliției Române, au vizat evenimentele sportive desfășurate pe cele două stadioane municipale din Botoșani și Dorohoi cât și la Sala Polivalentă ”Elisabeta Lipă”.

Potrivit acestora, nivelul violenței în sport este al Botoșani unul foarte scăzut, cele câteva cazuri izolate înregistrându-se la ligile inferioare de fotbal din județ, fiind practic incidente fără urmări grave.

”Constatăm un regres în cazuistica de violență în sport. Ca și concluzie, putem înțelege că județul nostru este o gazdă perfectă pentru foarte multe competiții sportive”, a precizat subprefectul Daniela Lozneanu.

Următoarea ședință a Comisiei Județene de Acțiune împotriva Violenței în Sport va avea loc în luna noiembrie.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbatul care și-ar fi agresat și hărțuit o fostă angajată, plasat sub control judiciar

astăzi, 16:00
71

Bărbatul de 45 de ani, din municipiul Botoşani, care și-a agresat și hărțuit o fostă angajată, a fost plasat sub control judiciar, pentru 60 de zile, după ce Tribunalul din Botoșani și-a &i...

Cea mai mare unitate medicală din Botoșani a primit aparatură nouă, de aproape 1 milion de lei

astăzi, 15:54
239

Spitalul Județean de Urgență „Mavromati” din Botoșani a primit un aparat radiologic digital, în valoare de aproape un milion de lei.„A fost achiziționat anul trec...

Doina Federovici: „PSD a oprit în Senat hoțiile electorale ale liberalilor adoptate în miez de noapte! Stop legalizării turismului electoral!”

astăzi, 15:37
57

Președintele PSD Botoșani Doina Federovici a anunțat astăzi că a votat în Plenul Senatului alături de colegii săi social-democrați pentru respingerea ilegalităților electorale adoptate...