CALIFICARE ISTORICĂ! CSM Botoșani face un meci mare și se califică în optimile Cupei României!

CALIFICARE ISTORICĂ! CSM Botoșani face un meci mare și se califică în optimile Cupei României!

CSM Botoșani a întâlnit astăzi, pe 2 noiembrie, în Sala Polivalentă „Elisabeta Lipă” de la ora 11.00, în Cupa României - FAN Courier CS Unirea Sânnicolau Mare.

CS Unirea Sânnicolau Mare este o echipă de tradiție, ce se află acum pe locul 4 în Divizia A, Seria D, acumulând 9 puncte (3 victorii, 2 înfrângeri) și având cu un meci mai puțin decât primul loc, CSM Oradea. În sezonul trecut de Cupa României, Unirea Sânnicolau Mare a eliminat echipa din Liga Națională, CSU Suceava!

CSM Botoșani a scris istorie pentru club, fiind prima echipă de handbal din Botoșani care trece într-o etapă superioară a Cupei României, respectiv optimile de finală.

CSM Botoșani a condus aproape pe toată durata partidei și a demonstrat că își merită al doilea loc din Divizia A, Seria A, conducând-o pe Unirea Sânnicolau Mare la pauză cu scorul de 17-13. După pauză, echipa din Banat și-a pus toate forțele în mișcare, reușind o egalare la 23-23. După egalare, s-a înregistrat 24-24, iar apoi botoșănenii s-au distanțat la două goluri, scor 26-24.

La acest scor, echipa din Botoșani a primit o eliminare de 2 minute la numărul 99 și Unirea a înscris de pe extremă. După un atac ratat, Unirea putea egala, dar a forțat în atac. Urmează o ratare din partea lui Cristian Adomnicăi și un gol pentru Sânnicolau, 26-26. Înscrie rapid CSM, pentru 27-26, oaspeții pierd atacul după o forțare, iar tabela arată 28-26 pentru gazde. Nicolaevici închide poarta, botoșănenii pornesc în atac, Unirea primește eliminare după un fault la Adomnicăi.

Înscrie Botoșani și se distanțează la 3 goluri, 29-26. După o minge pierdută, CSM Botoșani are 4 goluri în fața bănățenilor, 30-26. Recuperează din nou mingea și pivotul înscrie, scorul de pe tabela din Polivalentă arătând 31-26 pentru gazde. Înscriu și oaspeții pe următorul atac, scor 31-27, CSM se regăsește rapid și stabilește ecartul de 5 gouri, 32-27.

 O aeriană perfectă a Botoșaniului după un atac pierdut a Unirii bucură publicul din sală, 33-27. Înscriu și oaspeții pentru 33-28. Un ultim time-out, iar scorul arată 34-29 în favoarea roș-galbenilor.

SCOR FINAL: 34-29.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
14

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
123

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
77

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...