ASTĂZI: FC Voluntari - FC Botoşani, două echipe cu ținte diferite

ASTĂZI: FC Voluntari - FC Botoşani, două echipe cu ținte diferite

FC Voluntari - FC Botoşani este primul meci al zilei de duminică din Liga 1. Partida programată în etapa a 15-a se joacă de la ora 16:30.

În runda cu numărul 15 din sezonul regulat al Ligii 1, FC Voluntari primeşte vizita celor de la FC Botoşani pe stadionul Anghel Iordănescu.

Echipa lui Cristiano Bergodi este lanterna roşie a clasamentului. Ilfovenii au adunat doar şapte puncte în acest campionat, cu patru mai puţin decât Academica Clinceni, arata telekomsport.ro. Lucrurile s-au înrăutăţit la mijlocul săptămânii, atunci când ilfovenii au fost eliminaţi din Cupa României pierzând acasă, în faţa Universităţii Craiova, scor 1-4. Cinci meciuri au trecut de la ultima victorie a Voluntariului, 3-2 la Chiajna, în turul precedent din Cupă.

De cealaltă parte, FC Botoşani vine după două eşecuri consecutive. A pierdut etapa trecută cu Astra, scor 1-2 şi în Cupa României la Clinceni, scor 0-2.

Fotbaliştii lui Marius Croitoru sunt pe locul 9 în Liga 1, cu 19 puncte, la doar unul de Dinamo. În tur, moldovenii s-au impus cu 4-1 şi au obţinut a treia victorie din ultimele patru confruntări directe cu FC Voluntari. În ultimele nouă jocuri disputate pe teren străin, FC Botoşani a câştigat doar o dată . Pe 31 august 2017! În rest a obţinut patru rezultate de egalitate şi a suferit patru înfrângeri.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

astăzi, 19:09
119

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

astăzi, 17:41
198

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

astăzi, 16:43
434

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...