Attila Hadnagy reactioneaza si dezvaluie ce se intampla in vestiarul FC Botosani: "Nu mai suntem uniti"
SPORT

Attila Hadnagy reactioneaza si dezvaluie ce se intampla in vestiarul FC Botosani: "Nu mai suntem uniti"

Dupa ce finantatorul echipei FC Botosani, Valeriu Iftime, a declarat pentru Stiri.Botosani.ro ca a purtat discutii cu jucatorii si majoritatea fotbalistilor l-au dorit in continuare pe Leo Grozavu, cu exceptia unuia, care ar fi fost Attila Hadnagy, varful botosanenilor reactioneaza.

Acesta a precizat ca niciodata nu a cerut conducatorilor ca antrenorul sa plece, ci a spus doar ca la echipa sunt probleme. 

"Am citit si eu ce s-a declarat despre mine azi, ca sunt singurul jucator care vrea sa schimbe antrenorul si ca sunt singurul jucator nemultumit. Eu, Attila Hadnagy,  nu-mi permit sa-mi dau cu parerea despre antrenor si sa spun ca trebuie sa fie schimbat, iar asta poate sa confirme nea Valeriu, cu care am avut mai multe discutii. Eu atat am spus, ca sunt probleme la echipa, atat ca joc, cat si unitate de grup si ca relatie antrenor- jucator!", ne-a declarat Attila Hadnagy.


Acesta a recunoscut ca este suparat pentru faptul ca nu joaca, mai ales ca anul trecut a fost golgheterul echipei si inca mai poate ajuta pe FC Botosani.

"Da, sunt suparat ca am jucat putin si-mi mentin parerea ca niciun jucator nu poate sa dea randament cand e folosit un meci, dupa care alte trei nu joaca, iar este bagat un meci si dupa asta inca trei nu joaca si dupa aia zici ca nu dai randament. Cred ca nici Messi nu poate sa dea randament cand nu joaca vreo trei meciuri la rand, iese sau nu apuca sa intre in forma. Eu asa cred, si nu numai eu, ca mai am un cuvant de spus la echipa asta, am si aratat cand am jucat. Am fost si sunt pana la momentul actual golgheterul echipei de cand am venit la echipa asta", a spus Hadnagy.


Atacantul botosanenilor spune ca dupa plecarea lui Marius Croitoru apare Hadnagy in conflict cu Leo Grozavu si daca se vrea ca el sa plece, o va face. Atti-GOL a precizat ca este dezamagit de unii colegi care pe spate il vorbesc de rau pe Leo Grozavu, iar cand au fost intrebati de Valeriu Iftime cu totii au spus ca vor ca el sa ramana.

"Am vazut ca dupa ce a plecat Marius Croitoru si eu sunt atacat pe nedrept si se vrea altceva. Eu ridic palaria si plec dupa Marius. Nu vreau sa intru in polemica cu nimeni, dar vad ca unii colegi de-ai mei vorbesc pe la spate de Leo Grozavu si vorbesc urat, iar cand sunt intrebati de conducere atunci toti spun ca totul este bine si nu este nicio problema. Mereu ce am avut de spus am spus in fata si nici nu o sa ma schimb acum, la 35 de ani. Poate din cauza asta am ajuns sa joc la nivel inalt si la virsta asta", a incheiat acesta.
 



 

 

Spune-ne opinia ta