Adrian Chiruț, acuzat de Claudiu Lazurcă că l-ar fi lovit! Antrenorul sucevean neagă informația!

Adrian Chiruț, acuzat de Claudiu Lazurcă că l-ar fi lovit! Antrenorul sucevean neagă informația!

Meciul dintre CSU Suceava și LPS Suceava din cadrul campionatului juniori 1 a avut parte de un moment controversat.

În prima repriză, Claudiu Lazurcă a fost eliminat și a fost trimis în tribună, de unde a avut un dialog cu Adrian Chiruț. După meci, Claudiu a luat legătura cu noi pentru a ne spune că a fost lovit de către tehnicianul sucevean:

"Luasem roșu prin minutul 15, la 7 metri. I-am dat cu mingea în cap portarului, iar arbitrii au considerat că merit roșu. M-am dus în tribună și am avut un schimb de replici cu domnul Chiruț de la Suceava, după care a venit la mine și mi-a dat un pumn în coaste și apoi a pornit spectacolul. Am vorbit cu el despre arbitraj, fara injurii. Au fost martori. Nu știu ce au scris arbitrii în raportul de joc." ne-a spus Claudiu, aceasta fiind declarația după care am realizat prima cronică a evenimentelor.

Imediat după, am luat legătura cu Adrian Chiruț, care a refuzat însă să ne furnizeze detalii. Ulterior, am vorbit și cu Petru Ghervan, coordonatorul secției de handbal a clubului CSU Suceava. Acesta ne-a spus că nu știe prea multe detalii, dar confirma că la pauza meciului a purtat o discuție cu bunicul lui Claudiu, care i-a spus că nepotul lui a fost lovit de către antrenorul amintit mai sus.

După publicarea materialului, Adrian Chiruț a luat legătura cu noi, în jurul orei 23:00, iar la cererea lui, am dat jos primul material, revenind acum cu părerea lui:

"Sunt informații eronate. Pe Claudiu îl iubesc foarte mult. Am încercat să îi dau un sfat după un cartonaș roșu primit. Toată lumea știe comportamentul lui. E normal sa fie cu nasul pe sus pentru că e un jucător foarte bun. Iubindu-l pe acest copil, l-am prins de tricou, nicidecum nu l-am lovit" ne-a spus acesta aseară.

Totuși, în această dimineață, acesta a fost prezent la o conferință de presă, unde a schimbat firul evenimentelor:

„În primul rând, vreau să spun că îl cunosc pe Claudiu de când era copil, îl apreciez, e un talent al handbalului sucevean. După ce a fost eliminat, în drum spre tribună, el a gesticulat în direcția mea, iar eu m-am dus la el, l-am prins cu mâna, l-am tras spre mine și l-am întrebat dacă are ceva să-mi spună. Asta a fost tot, eu am plecat după aceea, dar de aici până la un pumn e cale lungă. E adevărat că am greșit atunci când m-am dus la el în timpul jocului, trebuia să aștept finalul. Din punctul meu de vedere, nu a fost nimic nepotrivit nici din partea lui, nici din partea mea și voi discuta cu Claudiu pentru a lămuri lucrurile.”

Federația Română de Handbal se va autosesiza în acest caz.

(Iosif Pintilie)

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ministrul Muncii, la Botoșani: Industria textilă, cea mai afectată după pandemie

astăzi, 15:50
184

Prezentă în cursul zilei de vineri la Botoșani, Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a explicat, în cadrul unei conferințe de presă, că domeniul textil este cel mai afectat după pand...

Doi elevi din Botoșani au fost admiși cu media 10 la liceu

astăzi, 15:15
353

Nu mai puțin de 2647 absolvenţi ai clasei a VIII-a din județul Botoșani au fost repartizaţi computerizat în învăţământul liceal de stat, în anul școlar 2020-2021. Mini...

Bărbat în stare critică preluat de elicopter SMURD

astăzi, 15:09
224

Un bărbat a ajuns joi, la spital după ce a suferit un infarct. Pacientul în vârstă de 67 de ani, din Hilișeu-Horia, s-a prezentat la Spitalul Municipal Dorohoi cu dureri în ...