14 medalii obținute de sportivii de la Taekwondo Botoșani la prima competitie de Taekwondo WT din 2018! FOTO

14 medalii obținute de sportivii de la Taekwondo Botoșani la prima competitie de Taekwondo WT din 2018! FOTO

Debut cu dreptul pentru sportivii legitimați la Clubul Sportiv Real Taekwondo Botoșani la prima competiție de taekwondo wt din anul competițional 2018.

În perioada 17-18 martie 2018, în localitatea Bistrița s-a desfățurat cea de a VII-a ediție a ILYO OPEN CUP la taekwondo WT pentru Copii, Juniori Mici, Cadeți, Juniori și Seniori, competiție organizată de C.S. Ilyo Bistrița sub egida Federației Române de Taekwondo WT.

La acest eveniment au participat peste 300 de sportivi de la 20 cluburi de profil din țară, județul Botoșani fiind reprezentat de C.S. Real Taekwondo Team cu un lot format din 15 sportivi și trei oficiali.

Sportivii clubului botoșănean au reușit să revendice 14 medalii individuale, din care 5 medalii de aur, 6 medalii de argint și 3 medalii de bronz, iar clubul din Botoșani s-a clasat pe locul 3 la clasamentul general pe echipe.




Medaliații cu aur: Burlacu Rareș-Ștefan, Nistoroaia  Paul Alexandru, Marin Răzvan, Dănilă Aryan, Ciobanu Georgiana.

Medaliații cu argint: Marin Bianca, Grădinaru Adina, Filip Marian, Leșescu Paula, Giurgiu Teodora, Leșescu Gabriel.

Medaliații cu bronz: Buzuc Denis, Roman George-Cosmin, Șveica Florin.

“Felicit sportivii pentru rezultatele obținute și sincere mulțumiri părinților pentru implicare, susținere și încredere. Totodată, au fost descoperite și carențe în anumite aspecte ale comportării sportivilor pe timpul luptelor, pe care sperăm să le corectăm în pregătirea desfășurată, de luni până vineri, la sala Voința, de pe str. Săvenilor, din mun. Botoșani. Pregătirea va continua, întrucât în perioada 20-22.04.2018, clubul se va prezenta la Campionatele Naționale, la toate categoriile de vârstă, organizat în Sala Polivalentă din București”, a declarat Nicolae Pasniciuc - centură neagră 3 DAN, președinte-antrenor al CS Real Taekwondo Team Botoșani.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Vești sumbre pentru bugetari: din ianuarie anul viitor revine impozitarea progresivă!

Luni, 18 Martie 2024
280

Salariile bugetarilor ar putea îngheța pentru a reduce cheltuielile. Mai mult, anunță Marcel Boloș, ministrul de finanțe, impozitarea progresivă ar putea fi implementată în Rom&acir...

Mama lui Ayan, mesaj emoționant către comunitate: ”Este pentru prima dată când mă mândresc ca sunt româncă!”

Luni, 18 Martie 2024
5333

Ayan locuia la Tudora, cu bunicii, iar părinții munceau în Londra. Duminică, o veste cruntă i-a năucit: copilul lor nu era de găsit.Au urmat mai bine de 24 de ore de căutări, cu o mo...

Patru tineri din Botoșani, deținători de droguri, depistați și sancționați de jandarmi!

Luni, 18 Martie 2024
209

La finalul săptămânii trecute, în urma acțiunilor executate de jandarmii botoșăneni împreună cu Serviciul Județean de Combatere a Criminalității Organizate Botoșani î...