Planul lui Rednic pentru Fabbrini e dat complet peste cap. Ofertă de nerefuzat pentru italian

 Planul lui Rednic pentru Fabbrini e dat complet peste cap. Ofertă de nerefuzat pentru italian

Diego Fabbrini, de la FC Botoșani, unul dintre jucătorii apreciaţi din Liga 1, este în fruntea listei de achiziţii gândite de Mircea Rednic pentru sezonul viitor. Numai că oferta pe care i-a făcut-o Dinamo este de cel puţin patru ori mai mică decât propunerea din Asia primită de Fabbrini.

Potrivit Digisport.ro, Dinamo îi poate asigura un salariu de 10.000 de euro, de două ori mai mult decât fotbalistul primeşte acum la FC Botoşani. Doar că italianul care a bifat meciuri la Birmingham, Real Oviedo, Spezia, Watford, Middlesborough, Millwall Siena, Udinese, Palermo şi Empoli, are o propunere de 500.000 de euro pe sezon din Coreea de Sud!

Pentru Fabbrini, Birmingham a plătit două milioane de euro în urmă cu doar 3 ani şi jumătate.

Chiar şi după experienţa de la Botoşani, oraş relativ mic şi fără mari posibilităţi, România pare o opţiune foarte serioasă pentru familia lui Fabbrini. Iar soţia sa nu ar vrea să plece atât de departe, tocmai în Coreea de Sud, atât din cauza faptului că drumurile spre Europa ar fi obositoare, iar viaţa din Asia ar putea să le ridice unele probleme.

Cei doi sunt împreună din 2012, dar jucătorul s-a căsătorit cu Rachele, licenţiată în drept, după ce a ajuns la FC Botoşani. Chiar dacă oferta financiară a coreenilor este una foarte mare, Fabbrini încă nu a acceptat-o, dar a transmis că o ia cu adevărat în serios, mai scrie sursa citată.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Loc de dat cu... Epigrama (L)

astăzi, 10:22
140

În 2016, la editura „ATEC” din Focşani a apărut, într-o ediţie îngrijită de Gheorghe Andrei Neagu, o „Antologie de epigrame”. Volumul, după cum precizeaz...

A crescut numărul de sancționări date șoferilor de Locală în această săptămână - "Nu am pierdut niciun proces până acum"

astăzi, 09:29
213

Poliția Locală din Botoșani a sancționat peste 70 de conducători auto care au parcat sau au staționat neregulamentar, în perioada 14-19 iulie.Conform spuselor directorului instituției, nu ...

FC Botoșani, locul doi în prima ligă după victoria de ieri cu FC Voluntari

astăzi, 08:02
312

Botoșaniul a început foarte bine campionatul, reușind ca după victoria de ieri să fie pe locul doi în clasamentul primei ligi de fotbal din România.După egalul cu Astra din ...