Planul lui Rednic pentru Fabbrini e dat complet peste cap. Ofertă de nerefuzat pentru italian

 Planul lui Rednic pentru Fabbrini e dat complet peste cap. Ofertă de nerefuzat pentru italian

Diego Fabbrini, de la FC Botoșani, unul dintre jucătorii apreciaţi din Liga 1, este în fruntea listei de achiziţii gândite de Mircea Rednic pentru sezonul viitor. Numai că oferta pe care i-a făcut-o Dinamo este de cel puţin patru ori mai mică decât propunerea din Asia primită de Fabbrini.

Potrivit Digisport.ro, Dinamo îi poate asigura un salariu de 10.000 de euro, de două ori mai mult decât fotbalistul primeşte acum la FC Botoşani. Doar că italianul care a bifat meciuri la Birmingham, Real Oviedo, Spezia, Watford, Middlesborough, Millwall Siena, Udinese, Palermo şi Empoli, are o propunere de 500.000 de euro pe sezon din Coreea de Sud!

Pentru Fabbrini, Birmingham a plătit două milioane de euro în urmă cu doar 3 ani şi jumătate.

Chiar şi după experienţa de la Botoşani, oraş relativ mic şi fără mari posibilităţi, România pare o opţiune foarte serioasă pentru familia lui Fabbrini. Iar soţia sa nu ar vrea să plece atât de departe, tocmai în Coreea de Sud, atât din cauza faptului că drumurile spre Europa ar fi obositoare, iar viaţa din Asia ar putea să le ridice unele probleme.

Cei doi sunt împreună din 2012, dar jucătorul s-a căsătorit cu Rachele, licenţiată în drept, după ce a ajuns la FC Botoşani. Chiar dacă oferta financiară a coreenilor este una foarte mare, Fabbrini încă nu a acceptat-o, dar a transmis că o ia cu adevărat în serios, mai scrie sursa citată.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

astăzi, 21:20
632

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

astăzi, 19:34
219

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

astăzi, 18:04
172

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...