VIRAL: Italieni rugați să ajute la găsirea fetelor dispărute în Caracal. Ideea aparține unor românce

VIRAL: Italieni rugați să ajute la găsirea fetelor dispărute în Caracal. Ideea aparține unor românce

Salvați cele două fete „ucise”, fără niciun cadavru găsit, fără niciun indiciu că ele chiar au fost ucise. Se zice că sunt aduse și vândute de către răpitorii lor aici, în Italia, pentru prostituție, se precizează într-un afiș în limba italiană, care ar fi apărut în mai multe orașe din Italia.

Fotografia, făcută de către un român din diaspora, s-a viralizat cu repeziciune. Apelul către italieni de a contribui la găsirea celor două fete dispărute în Caracal prinde un ecou tot mai extins.

În text se subliniază incompetența anchetatorilor, cele două puștoaice, Alexandra, de 15 ani, și Luiza, de 18 ani, fiind răpite de „un bătrân de 65 de ani”. „Dați o mână de ajutor, toată România le caută”, se precizează în final. 

Din informațiile obținute cu cei de la capătul liniilor de telefon afișate, ideea aparține unor românce, Nicoleta și Roberta, stabilite în Italia. Cele două, impresionate de povestea fetelor răpite, au lipit sute de astfel de anunțuri.

Unul dintre numerele expuse este al unui administrator de produs blogging în social media, stabilit în Callania, care a recunoscut că a acceptat să promoveze apelul fetelor, cu toate că nu își dă seama încă de ce reacții ar putea avea în momentul în care apelantul ar susține că a văzut-o pe una dintre fetele căutate.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FOTO: Voluntari anti-bullying, la Liceul din Flămânzi

astăzi, 15:59
141

”BULLYING – termen nou, metehne vechi”, care pot fi schimbate prin înțelegerea conceptului și prin antrenarea tinerilor în construirea unei societăți în care vi...

Prima majorare a salariilor cadrelor didactice va avea loc de la 1 ianuarie

astăzi, 15:35
374

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, că prima majorare a salariilor cadrelor didactice, potrivit legii salarizării, va avea loc de la 1 ianuarie."Majorarea pentru cadrele didactice e...

Iar despre Tramvaiele Eltrans. Un călător a filmat cum un tramvai a luat foc în timpul mersului

astăzi, 15:16
495

O imagine incredibilă filmată într-un tramvai din Botoșani circulă în acest moment pe internet fără ca cineva să dea vreo explicație coerentă asupra a ceea ce se întâm...