VIRAL: Italieni rugați să ajute la găsirea fetelor dispărute în Caracal. Ideea aparține unor românce

VIRAL: Italieni rugați să ajute la găsirea fetelor dispărute în Caracal. Ideea aparține unor românce

Salvați cele două fete „ucise”, fără niciun cadavru găsit, fără niciun indiciu că ele chiar au fost ucise. Se zice că sunt aduse și vândute de către răpitorii lor aici, în Italia, pentru prostituție, se precizează într-un afiș în limba italiană, care ar fi apărut în mai multe orașe din Italia.

Fotografia, făcută de către un român din diaspora, s-a viralizat cu repeziciune. Apelul către italieni de a contribui la găsirea celor două fete dispărute în Caracal prinde un ecou tot mai extins.

În text se subliniază incompetența anchetatorilor, cele două puștoaice, Alexandra, de 15 ani, și Luiza, de 18 ani, fiind răpite de „un bătrân de 65 de ani”. „Dați o mână de ajutor, toată România le caută”, se precizează în final. 

Din informațiile obținute cu cei de la capătul liniilor de telefon afișate, ideea aparține unor românce, Nicoleta și Roberta, stabilite în Italia. Cele două, impresionate de povestea fetelor răpite, au lipit sute de astfel de anunțuri.

Unul dintre numerele expuse este al unui administrator de produs blogging în social media, stabilit în Callania, care a recunoscut că a acceptat să promoveze apelul fetelor, cu toate că nu își dă seama încă de ce reacții ar putea avea în momentul în care apelantul ar susține că a văzut-o pe una dintre fetele căutate.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Descoperire macabră în centrul orașului

astăzi, 17:00
1568

O femeie de 62 de ani a fost găsită fără suflare pe o bancă în părculeţul de lângă Piaţa Mică. Descoperirea a fost făcută duminică dimineaţă, de oamenii care mergeau la pia...

O familie de botoșăneni își caută un membru al familiei dispărut la Munchen!

astăzi, 12:09
738

O familie din Botoșani a făcut un apel pe rețelele de socializare pentru a-l găsi pe un botoșănean care lucra în zona Munchenului, și care a dispărut acum câteva zile.Botoșăn...

Comunicat PSD Botoșani: “România trebuie condusă dintre oameni, împreună cu ei, alături de ei”, le-a spus Viorica Dăncilă delegaților de la Congres, care i-au acordat în unanimitate votul pentru candidatura la alegerile prezidențiale.

astăzi, 10:35
202

“România trebuie condusă dintre oameni, împreună cu ei, alături de ei”, le-a spus Viorica Dăncilă delegaților de la Congres, care i-au acordat în unanimitate votul ...