Tânăr din Botoșani, încătușat, după ce a încasat banii pentru o cutie de viteze pe care nu a mai trimis-o cumpărătorului

Tânăr din Botoșani, încătușat, după ce a încasat banii pentru o cutie de viteze pe care nu a mai trimis-o cumpărătorului

Poliţiştii covăsneni au identificat, luni, un tânăr în vârstă de 23 de ani, din judeţul Botoşani, bănuit de săvârşirea infracţiunii de înşelăciune.

Pe 28 octombrie 2019, Poliţia Municipiului Sfântu Gheorghe a fost sesizată prin plângere de către un bărbat în vârstă de 28 de ani cu privire la faptul că, la data de 18 octombrie, a luat legătura telefonic cu un utilizator al unei reţele de socializare care oferea spre vânzare o cutie de viteze automata, pentru un autoturism.

În urma conversaţiei telefonice cu persoana în cauză, acesta a stabilit preţul de vânzare şi faptul ca livrarea produsului să se facă după virarea sumei de bani în contul vânzătorului.

Cu toate că persoana vătămată a virat suma stabilită precum şi taxa de transport, în contul vânzătorului, acesta nu si-a onorat angajamentul şi nu a mai răspuns la apelurile telefonice ale cumpărătorului.

În urma investigaţilor desfăşurate de către poliţişti, autorul faptei a fost identificat în persoana unui tânăr în vârstă de 23 de ani din judeţul Botoşani, cunoscut cu antecedente penale.

Luni, în baza unui mandat de aducere emis de Poliţia Municipiului Sfântu Gheorghe, cu sprijinul Serviciului de Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Covasna, suspectul a fost adus la sediul Poliţiei Municipiului Sfântu Gheorghe.

În baza probatoriului administrat, faţă de suspect s-a dispus măsura preventivă a reţinerii pentru 24 ore.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune. Totodată, persoana în cauză a fost prezentată organelor judiciare competente în vederea dispunerii măsurilor legale.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

(P) Deputatul Mihaela Huncă: „La mulţi ani, Pro România Botoşani! Organizaţia judeţeană împlinește doi ani de la înfiinţare!”

Sâmbătă, 19 Septembrie 2020
104

Comunicat de presă:Zi specială  pentru membrii şi simpatizanţii PRO România Botoşani! Împlinim doi ani de când suntem în slujba botoşănenilor, doi ani de c...

Botoșăneni răniți într-un accident rutier petrecut în Suceava

Sâmbătă, 19 Septembrie 2020
699

Doi botoșăneni au ajuns la spital, după ce au fost victimele unui accident rutier petrecut vineri, în localitatea Ilișești din județul Suceava.Ancheatatorii au stabilit că un bărbat ...

Dorohoian băgat în spital de propriul cal

Sâmbătă, 19 Septembrie 2020
204

Un bărbat de 80 de ani din Dorohoi, care a ajuns la Urgenţe în stare gravă. Acesta se pregătea să bage calul în grajdul casei, însă, animalul s-a speriat de un câine şi ...