Tânăr din Botoșani, încătușat, după ce a încasat banii pentru o cutie de viteze pe care nu a mai trimis-o cumpărătorului

Tânăr din Botoșani, încătușat, după ce a încasat banii pentru o cutie de viteze pe care nu a mai trimis-o cumpărătorului

Poliţiştii covăsneni au identificat, luni, un tânăr în vârstă de 23 de ani, din judeţul Botoşani, bănuit de săvârşirea infracţiunii de înşelăciune.

Pe 28 octombrie 2019, Poliţia Municipiului Sfântu Gheorghe a fost sesizată prin plângere de către un bărbat în vârstă de 28 de ani cu privire la faptul că, la data de 18 octombrie, a luat legătura telefonic cu un utilizator al unei reţele de socializare care oferea spre vânzare o cutie de viteze automata, pentru un autoturism.

În urma conversaţiei telefonice cu persoana în cauză, acesta a stabilit preţul de vânzare şi faptul ca livrarea produsului să se facă după virarea sumei de bani în contul vânzătorului.

Cu toate că persoana vătămată a virat suma stabilită precum şi taxa de transport, în contul vânzătorului, acesta nu si-a onorat angajamentul şi nu a mai răspuns la apelurile telefonice ale cumpărătorului.

În urma investigaţilor desfăşurate de către poliţişti, autorul faptei a fost identificat în persoana unui tânăr în vârstă de 23 de ani din judeţul Botoşani, cunoscut cu antecedente penale.

Luni, în baza unui mandat de aducere emis de Poliţia Municipiului Sfântu Gheorghe, cu sprijinul Serviciului de Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Covasna, suspectul a fost adus la sediul Poliţiei Municipiului Sfântu Gheorghe.

În baza probatoriului administrat, faţă de suspect s-a dispus măsura preventivă a reţinerii pentru 24 ore.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune. Totodată, persoana în cauză a fost prezentată organelor judiciare competente în vederea dispunerii măsurilor legale.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sucevean sancționat la Botoșani cu 2.000 de lei și material lemnos confiscat!

astăzi, 11:08
12

În cursul zilei de joi,18 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au  oprit pentru control, pe drumul public din comuna Tudora, o autout...

Campanie antidrog a specialiștilor CPECA în mai multe școli din județul Botoșani, ce informații au primit elevii! (Foto)

astăzi, 10:05
24

Săptămâna aceasta, specialiștii Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog (CPECA) Botoșani din cadrul Agenției Naționale Antidrog au desfășurat, la Colegiului Național ,,...

Atenție la condițiile de trafic! Cod galben de ceață în mai multe localități din Botoșani!

astăzi, 09:21
51

Meteorologii au emis un Cod galben de ceață pentru localitățile: Dorohoi, Hudești, Coțușca, Suharău, Havârna, Vorniceni, Rădăuți-Prut, Ibănești, Șendriceni, Cristinești, Avrămeni...