Scandalagii „ușurați” de peste 11.000 de lei, după întâlnirea cu jandarmii

Scandalagii „ușurați” de peste 11.000 de lei, după întâlnirea cu jandarmii

Nu mai puțin 11.500 de lei reprezintă valoarea totală a amenzilor aplicate de efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) din Botoșani, weekend-ul trecut, informează reprezentanții instituției.

Potrivit sursei citate, în urma misiunilor de ordine publică executate atât în sistem integrat, în cooperare cu polițiști, cât și prin patrule de jandarmi.

„Cele 52 de sancțiuni contravenționale au vizat încălcarea prevederilor Legii nr.61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice. Majoritatea faptelor de tulburare a ordinii publice a fost săvârșită pe fondul consumului de alcool, care a potențat 'curajul' scandalagiilor”, a relatat Dan Izotov, purtător de cuvânt al IJJ Botoșani.

Patru tineri de acest fel au fost depistați de un echipaj de jandarmi, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în fața unui bar din apropierea Spitalului Județean „Mavromati” și au fost sancționați cu amenzi de 4.600 de lei.

„Provocau un scandal în toată regula, fără să le pese că la ora 2:00 locuitorii de la blocurile din apropiere vor să se odihnească. Nepăsarea lor a fost amendată cu suma totală de 4.600 de lei, procesele-verbale de constatare și sancționare a contravenției urmând a fi expediate în vederea executării silite la Direcția de Taxe și Impozite Locale Botoșani, în cazul în care nu vor fi achitate din proprie inițiativă", a arătat Izotov.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Marcel Ciolacu îi jignește pe moldoveni: ”Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți!” (Video)

astăzi, 15:43
126

Mișcarea pentru Dezvoltarea Moldovei cere demisia lui Marcel Ciolacu pentru jigniri publice aduse tuturor moldovenilor.Iată comunicatul de presă remis astăzi, 26 aprilie:”Pentru jign...

Un bărbat din Botoșani deține singurul exemplar din România al unui Crysler Imperial din anii 60

astăzi, 15:30
96

Nicușor Constantin – secretar al filialei din Botoșani a Retromobil Club – manifestă o pasiune deosebită pentru mașinile de epocă, el fiind deținătorul mai multor bolizi cu o vechi...

Cine plătește dacă te inundă vecinul: legea spune clar!

astăzi, 15:00
161

Atunci când te confrunți cu o inundație în apartament cauzată de unul dintre vecini, este important să acționezi rapid și eficient pentru a minimiza pagubele și pentru a stabili cin...