Prima tabără pentru 26 de copii din Ștefănești!

Prima tabără pentru 26 de copii din Ștefănești!

O bucurie de nedescris a fost în această dimineață la Ștefănești. 26 de copii au plecat în prima lor tabără socială de vară. Tabăra este organizată de Asociația Avanti. Aceasta se derulează în perioada 10.08.2019-14.08.2019. 

În esență, este vorba de un proiect cu finanțare nerambursabilă numit „PAS-PRO ACTIVITY ȘTEFĂNEȘTI”, proiect finanțat de Primăria Ștefănești cu sprijinul Consiliului Județean Botoșani, dar și mai mulți sponsori.

Costul total al taberei, respectiv cazarea, masa și transportul este de 38.000 lei, din care, o parte din serioasă din costuri, aproximativ 50%, a fost acoperită din sponsorizări.

La tabără participă 26 de copii din Ștefănești, (din care 13 merg în tabără programul POCU )și 4 adulți, iar coordonatorul acțiunii este d-ra Drobotă Iuliana.

Eu mă bucur de reușita proiectului POCU ce se desfășoară cu succes la Ștefănești. Această tabără este o continuare a activităților din timpul anului școlar. Vor urma și alte activități, astfel încât tot mai mulți  copii să beneficieze de grijă și atenția noastră”, ne-a spus primarul orașului Ștefănești, Florin Buțura.

Pentru acești copii este prima tabără la care participă, iar ținta este să ajungă în Stațiunea Straja, din Lupeni, din județul Hunedoara.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Acesta a fost ultimul weekend călduros. ANM anunță precipitații iar vremea se va răci

Duminică, 20 Septembrie 2020
607

Începând de săptămâna viitoare vremea se va schimba și vor urma ploi de toamnă. Practic acesta a fost ultimul weekend călduros. Nu vor mai fi temperaturi de vară, dar totuși v...

Rezultate LOTO 6 din 49. Numerele extrase duminică, 20 septembrie

Duminică, 20 Septembrie 2020
188

Duminică, 20 septembrie, au avut loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc.Iată care sunt numerele câștigătoare la extragerea loto de duminică, 20 se...

Artista Laura Lavric și-a sărbătorit astăzi ziua de naștere. La mulți ani!

Duminică, 20 Septembrie 2020
253

Una din cele mai cunoscute artiste din România, Laura Lavric și-a sărbătorit astăzi, ziua de naștere. Cariera Laurei Lavric, născută în satul Costișa la 20 septembrie 1946 (comuna ...