O femeie de 64 de ani își acuză viitorul ginere de viol

O femeie de 64 de ani își acuză viitorul ginere de viol

O femeie în vârstă de 64 de ani, din comuna Frumușica, își acuză viitorul ginere de viol. Polițiștii au demarat cercetări pentru a stabili dacă fapta a fost sau nu comisă și în ce circumstanțe.

Polițiștii au fost sesizați, prin apel la 112, duminica trecută, de către presupusa victimă. Aceasta a vizitat gospodăria unde locuiesc fiica sa și concubinul acesteia, în comuna Lunca. Bătrâna susține că a fost agresată și violată de către bărbatul de 47 de ani, în timp ce ea se odihnea, însă o sursă apropiată anchetei infirmă probabilitatea petrecerii unui astfel de incident.

Suspectul este cunoscut în comunitate pentru ieșirile sale neconvenționale și conduita atipică. „Un om cu ceva dereglări, cu glume nu tocmai normale”, îl descrie un localnic, care a subliniat că probabil bătrâna a interpretat greșit un gest al bărbatului. Tot localnicii mai spun că reclamanta nu a fost „încântată” de relația dintre fiica ei și bărbat, care ar urma să evolueze într-o căsnicie. Cei doi din urmă au împreună și un copil de câteva luni.

De menționat este că bărbatul a mai fost condamnat pentru fapte de agresiune sexuală, comise față de propriile fiice, dintr-o căsătorie anterioară. Concubina lui și bătrâna sunt cunoscute însă pentru devieri psihice și consum de alcool.

Între timp, medicii legiști vor stabili dacă femeia a fost într-adevăr victima unui viol.

 

Spune-ne opinia ta