Nova Apaserv face angajări. Au fost scoase la concurs zece posturi

Nova Apaserv face angajări. Au fost scoase la concurs zece posturi

La început de an, societatea Nova Apaserv a scos la concurs mai multe posturi vacante atât la nivelul sediului din municipiul Botoşani, cât şi la staţiile din judeţ.

Unul dintre posturile scoase la concurs este de laborant la Laboratorul de la Bucecea pentru care nu este necesară vechime în muncă şi se cer studii liceale finalizate cu diplomă de bacalaureat în profil sau cursuri de calificare în meseria de laborant. Se mai angajează un primitor/distribuitor în cadrul Serviciului Aprovizionare-Administrativ, un referent în cadrul Compartimentului facturare-încasare, dar şi un casier pentru Centrul zonal Siret.

În cadrul Unităţii de Exploatare Bazin Siret se angajează responsabil P.L.U.P/operator devize, un sudor pentru Sectorul Municipiul Botoşani, un instalator apă-canal.

Un post de inginer automatist a fost scos la concurs la Sectorul Cătămărăşti, unul de tehnician în cadrul Sectorului Ştefăneşti, şi un operator hidraulic, la Staţia de Tratare a Apei Ştefăneşti.

Înscrierile la concurs se pot face până la data de 18 ianuarie la sediul societăţii, iar după verificarea dosarelor cei admişi vor susţine o probă scrisă.

Vezi AICI detalii despre posturile scoase la concurs!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
114

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
202

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
95

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...