Nova Apaserv face angajări. Au fost scoase la concurs zece posturi

Nova Apaserv face angajări. Au fost scoase la concurs zece posturi

La început de an, societatea Nova Apaserv a scos la concurs mai multe posturi vacante atât la nivelul sediului din municipiul Botoşani, cât şi la staţiile din judeţ.

Unul dintre posturile scoase la concurs este de laborant la Laboratorul de la Bucecea pentru care nu este necesară vechime în muncă şi se cer studii liceale finalizate cu diplomă de bacalaureat în profil sau cursuri de calificare în meseria de laborant. Se mai angajează un primitor/distribuitor în cadrul Serviciului Aprovizionare-Administrativ, un referent în cadrul Compartimentului facturare-încasare, dar şi un casier pentru Centrul zonal Siret.

În cadrul Unităţii de Exploatare Bazin Siret se angajează responsabil P.L.U.P/operator devize, un sudor pentru Sectorul Municipiul Botoşani, un instalator apă-canal.

Un post de inginer automatist a fost scos la concurs la Sectorul Cătămărăşti, unul de tehnician în cadrul Sectorului Ştefăneşti, şi un operator hidraulic, la Staţia de Tratare a Apei Ştefăneşti.

Înscrierile la concurs se pot face până la data de 18 ianuarie la sediul societăţii, iar după verificarea dosarelor cei admişi vor susţine o probă scrisă.

Vezi AICI detalii despre posturile scoase la concurs!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Veste mare! Angajații din Botoșani care vor beneficia de majorări salariale!

astăzi, 09:24
102

Este vorba despre specialiștii care lucrează în muzee și biblioteci, angajați care se regăsesc și în instituțiile de cultură din Botoșani.Astfel, din luna aprilie, angajații ...

(P) Ghidul complet pentru amenajarea unei bucătării noi

astăzi, 09:07
31

Amenajarea unei bucătării noi este un proiect plin de provocări și potențial creativ. Fie că te pregătești să construiești de la zero sau să renovezi complet, fiecare aspect al amenajării ...

Poliția din Vatra Dornei, în stare de alertă maximă: Bebeluș găsit mort într-o mașină de spălat!

astăzi, 09:00
371

Mama, în vârstă de 32 de ani, și-ar fi învelit copilul și ar fi încercat să-l ascundă. Tânăra născuse pe 14 martie, acasă, și nu apărea în evidențele med...