Mama care și-a ucis fiul de 17 ani, internată la Psihiatrie. Suferă de un sindrom cronic

Mama care și-a ucis fiul de 17 ani, internată la Psihiatrie. Suferă de un sindrom cronic

Femeia din Săveni care a recurs la gestul cumplit de luni dimineață, înjunghiindu-și propriul copil, a fost internată de urgență la Psihiatrie. Anchetatorii au descoperit că aceasta a avut un sindrom depresiv în urmă cu 13 ani.

Cazul a ajuns în atenţia procurorilor, la locuinţa familiei deplasându-se mai multe echipe de poliţişti, criminalişti, dar şi un procuror şi o avocată, care a însoţit-o în permanenţă pe fata de 18 ani. Gestul femeii nu doar că a şocat familia, vecinii şi prietenii, însă nici anchetatorii nu îşi puteau explica ieri ce a făcut-o să recurgă la acţiunea cumplită.

M-am certat cu soţul, cu toată lumea. Toată lumea a vrut să ne despartă şi să îmi ia copilul. Eu am vrut să iau copilul cu mine şi să murim amândoi. Eu am muncit pentru el şi eu l-am născut şi eu l-am făcut”, a spus aceasta în momentul în care a ajuns la spital, spre nedumerirea vecinilor, care nu cunoşteau ca cei doi să fi avut conflicte. 

Anchetatorii au reuşit să afle faptul că în 2006 femeia a fost tratată pentru un episod depresiv, însă de atunci nimic nu ar fi dat de bănuit gestul ei de ieri dimineaţă.

După ce a revenit din Italia, femeia s-a angajat la o firmă de confecţii din zonă, însă, în mod inexplicabil, aceasta a demisionat în urmă cu o săptămână devenind mai retrasă, însă fără a fi agresivă sazu a refuza comunicarea cu cei din jur.

După ce a fost consultată de medici, care au stabilit că rănile nu îi pun viaţa în pericol, aceasta a fost internată la Secţia de Psihiatrie, unde va rămâne internată petru o evaluare, urmând a fi cercetată pentru omor.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un bărbat rănit într-un accident a rămas blocat în mașină, au intervenit pompierii!

astăzi, 17:55
91

Un bărbat, în vârstă de 44 de ani, a fost rănit după ce mașina pe care o conducea a părăsit partea carosabilă și a ajuns într-un gard. Evenimentul s-a produs pe raza localit...

ANUNȚUL Ministerului Muncii: Cum se va face plata în avans a pensiilor aferente lunii mai 2024!

astăzi, 14:44
323

Executivul a aprobat, în ședința de joi, cele două acte normative care asigură plata în avans a pensiilor și a altor drepturi prevăzute de legi speciale, aferente lunii mai 2024....

(P) Factorii care influențează prețul unei campanii SEO

astăzi, 14:21
50

Site-ul afacerii tale încă nu primește suficient trafic organic sau nu are vizibilitate online și vrei să incluzi o campanie SEO în strategia de marketig digital, așa că ai înc...