FOTO&VIDEO: Descinderi ale forțelor militare în „zona fierbinte” a municipiului Botoșani și în Centrul Istoric

FOTO&VIDEO: Descinderi ale forțelor militare în „zona fierbinte” a municipiului Botoșani și în Centrul Istoric

Joi după amiază, mai multe echipaje s-au deplasat în zona Parcul Tineretului din municipiul Botoșani, dar și în Centrul Vechi, pentru verificarea respectării restricțiilor impuse prin ordonanțele militare. 

Acțiunea vine în contextul în care, în noaptea de miercuri spre joi, în Parcul Tineretului, patru locatari au făcut grătar chiar între blocurile de garsoniere, după ora 22:00, când sunt interzise toate deplasările și șederile în alte spații decât cele în domiciliu, fără motive bine întemeiate. Aceștia au motivat că nu știau despre măsurile și restricțiile de circulație adoptate, la sosirea oamenilor legii, solicitați prin 112 de către mai mulți locuitori ai zonei.

Cu ocazia verificărilor au fost aplicate 18 sancțiuni contravenționale in valoare de peste 8.700 de lei, dintre care 16 sancțiuni pentru nerespectarea Ordonanței militare nr.3/2020 și două sancțiuni conform Legii 61/1991. 

Reamintim tuturor cetățenilor că nerespectarea legislației în vigoare atrage sancțiuni, iar faptul că nu cunoașteti legea nu vă absolvă de răspundere”, transmite Delia Nenișcu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani.

Polițiștii din cadrul IPJ Botoșani acționează în teren, în sistem integrat, alături de celelalte structuri de ordine și siguranță publică pentru prevenirea și combaterea criminalității. 


  

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Preotul de la Stânca a ajuns la spital după ce a fost surprins de explozia unei motopompe

Joi, 6 August 2020
637

Un preot din orașul Ștefănești a ajuns la spital, după ce a fost rănit în urma unui accident grav produs în gospodăria sa.În vârstă de 42 de ani, acesta a fos...

Trei mașini au fost avariate în urma unui accident rutier la Unțeni

Joi, 6 August 2020
333

Trei mașini au fost avariate în urma unui accident rutier provocat de un tânăr de 20 de ani care a ajuns într-un final cu mașina, o Dacia Duster, într-un lan de floarea soar...

Fata de 16 ani căutată de familie și poliție mai bine de două săptămâni a fost găsită într-o gară din Suceava

Joi, 6 August 2020
2634

În urma activităților specifice desfășurate de către polițiști, a fost identificată fata în vârstă de 16 ani, din muncipiul Doro...