Contrabandist extrem de violent, ridicat de polițiști

Contrabandist extrem de violent, ridicat de polițiști

Un bărbat în vârstă de 32 de ani, din orașul Bucecea, a fost reținut de Poliție, după ce a bătut doi tineri din aceeași localitate și a șantajat o a treia victimă prin apel la violență. În plus, în urma intrării pe fir a Serviciului de Investigații Criminale și a unei percheziții domiciliare, s-a descoperit că agresorul efectua și activități de contrabandă.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ), forțele de control au descins la locuința bărbatului în urmă cu patru zile, bazându-se pe plângeri ale celor agresați.

„În urma probatoriului administrat, s-a stabilit faptul că acesta, în perioada august-octombrie 2020, ar fi comis două fapte de lovire sau alte violențe, constând în aceea că în timp ce se afla în spații publice, ar fi lovit victimele creându-le leziuni ce au necesitat mai multe zile de îngrijiri medicale, și o faptă de șantaj, constând în aceea că ar fi amenințat victima cu acte de violență cu scopul de a obține, în mod injust, diferite sume de bani. La locația vizată au fost identificate și ridicate mai multe bunuri care interesează cauza, precum și peste 100 de pachete de țigarete de proveniență duty-free, pentru care tânărul nu deținea documente legale”, a rezumat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al IPJ.

Tânărul a fost introdus, joi, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al instituției, cercetările fiind continuate sub aspectul comiterii a două infracțiuni de lovire sau alte violențe, șantaj și contrabandă.

 

Spune-ne opinia ta