Botoșăneanca plecată în Italia în urmă cu peste 15 ani a fost găsită de familie prin Facebook

Botoșăneanca plecată în Italia în urmă cu peste 15 ani a fost găsită de familie prin Facebook

Femeia în vârstă de 43 de ani dată în urmărire marți de Poliție a fost identificată, potrivit unui anunț scris pe Facebook de către una dintre fiicele sale, cea care a declarat-o dispărută după mai bine de 15 ani de când nu se mai cunoștea nimic despre aceasta.

Gabriela Cozobeac a plecat să muncească în Italia în septembrie 2004, a ținut legătura cu familia telefonic vreme de trei luni, apoi relațiile de comunicare au încetat între ea și familie, din localitatea Mlenăuți, comuna Hudești.

Miercuri, Florentina Apascariței a postat un mesaj pe Facebook prin care mulțumea celor care au distribuit masiv apelul său pentru găsirea mamei, ajungând inclusiv în atenția grupurilor diasporei din Italia.

„Va mulțumesc tuturor pentru implicare, vreau sa va anunț ca într-un timp atât de scurt mi-am găsit MAMA. Este bine, si in viața! Totul pentru noi, a fost imposibil sa mai dam de ea. Până am decis eu ca fata  ei, sa o caut de una singura si sa o dau urmărire prin Interpol.  Bineînțeles,  cu ajutorul vostru a tuturor care a-ți distribuit postare mea de astăzi, sa aflta Până la ea. Ea este recăsătorita, probabil nu a vrut sa știm nimic despre ea, mai multe detalii nu stim nici noi încă”, a scris tânăra pe Facebook.

 

Spune-ne opinia ta