Botoșănean dispărut în Franța. A fost internat în spital, iar de atunci familia nu mai știe nimic despre el

Botoșănean dispărut în Franța. A fost internat în spital, iar de atunci familia nu mai știe nimic despre el

Un botoșănean plecat în străinătate a fost dat în urmărire la sesizarea familiei, după ce a fost internat într-o unitate sanitară din Franța, moment din care nu a mai păstrat legătura cu rudele.

Cătălin Sidor, în vârstă de 44 de ani, din comuna botoșăneană Bălușeni, a plecat în noaptea de 11 spre 12 septembrie a.c. cu un autocar către Spania, arată Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ).

„În data de 14 septembrie a.c., în timp ce se afla pe teritoriul Franței, a acuzat o stare de rău, fiind preluat de un echipaj de ambulanță și transportat la un spital din zona respectivă. Din acel moment, familia nu mai are informații despre acesta și au sesizat organele de poliție pentru efectuarea de verificări care să conducă la identificarea bărbatului”, a precizat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani.

Semnalmentele acestuia sunt următoarele: 1,80 metri înălțime, aproximativ 80-85 de kilograme, părul șaten, ochi albaștri. Pe mâna stanga are un tatuaj în formă de inimă, degetul mijlociu de la mâna dreaptă este taiat.

Vestimentația la momentul plecării era alcătuită din pantaloni de culoare gri, tricou verde, iar în picioare purta adidași.

Cetatenii care au informații care pot conduce la identificarea persoanei în cauză, sunt rugați să apeleze 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție.

 

Spune-ne opinia ta