Botoșănean dispărut în Franța. A fost internat în spital, iar de atunci familia nu mai știe nimic despre el

Botoșănean dispărut în Franța. A fost internat în spital, iar de atunci familia nu mai știe nimic despre el

Un botoșănean plecat în străinătate a fost dat în urmărire la sesizarea familiei, după ce a fost internat într-o unitate sanitară din Franța, moment din care nu a mai păstrat legătura cu rudele.

Cătălin Sidor, în vârstă de 44 de ani, din comuna botoșăneană Bălușeni, a plecat în noaptea de 11 spre 12 septembrie a.c. cu un autocar către Spania, arată Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ).

„În data de 14 septembrie a.c., în timp ce se afla pe teritoriul Franței, a acuzat o stare de rău, fiind preluat de un echipaj de ambulanță și transportat la un spital din zona respectivă. Din acel moment, familia nu mai are informații despre acesta și au sesizat organele de poliție pentru efectuarea de verificări care să conducă la identificarea bărbatului”, a precizat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani.

Semnalmentele acestuia sunt următoarele: 1,80 metri înălțime, aproximativ 80-85 de kilograme, părul șaten, ochi albaștri. Pe mâna stanga are un tatuaj în formă de inimă, degetul mijlociu de la mâna dreaptă este taiat.

Vestimentația la momentul plecării era alcătuită din pantaloni de culoare gri, tricou verde, iar în picioare purta adidași.

Cetatenii care au informații care pot conduce la identificarea persoanei în cauză, sunt rugați să apeleze 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Roxana Aiacoboaei

Dumnezeu cu mila

Miercuri, 28 Octombrie 2020
919

Situație alarmantă. Explozie de noi cazuri. Record de decese. Prag critic. Și așa mai departe. Sunt formule care conturează unde ne situăm în tot acest platou pandemic. Iar nivelul la care...

Trimiși în judecată, după trei ani de la comiterea unei tentative de omor

Miercuri, 28 Octombrie 2020
441

Parchetul de pe lângă Tribunalul din Botoşani a dispus trimiterea în judecată a doi tineri din orașul Săveni. Aceștia sunt acuzați de tentativă de omor, după ce, în timpul u...

DSP: 124 de cazuri noi de infectare cu Covid-19, peste o sută de pacienți vindecați

Miercuri, 28 Octombrie 2020
2073

O nouă creștere exponențială a numărului de cazuri de infectare cu Sars-CoV-2, dar și a celui de teste au fost înregistrate la Botoșani. Încă 124 de persoane au fost diagnosticate cu noul ...