Bărbat din Botoșani arestat în Iași. Din mers pe bicicletă, a smuls două telefoane ale unor tinere

Bărbat din Botoșani arestat în Iași. Din mers pe bicicletă, a smuls două telefoane ale unor tinere

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Iaşi au identificat şi condus la cercetări un tânăr, bănuit de comiterea a două infracţiuni de tâlhărie prin smulgere. Acesta a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore.

Joi, 9 iulie a.c., la ore diferite, poliţiştii au depistat  pe raza oraşului Ştefăneşti, judeţul Botoşani un tânăr, de 18 ani, bănuit că la data de 22 iunie a.c., în timp ce se deplasa cu o bicicletă pe raza municipiului Iaşi, ar fi smuls telefoanele mobile de la două tinere, prejudiciul total fiind de 2.600 lei.

Pe numele tânărului a fost emis mandat de aducere, pentru depistarea lui poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Iaşi beneficiind de sprijinul poliţiştilor Poliţiei Oraşului Ştefăneşti din cadrul I.P.J. Botoşani.

În baza probatoriului administrat în cauză, poliţiştii au reţinut persoana pentru 24 de ore, care se află în Arestul I.P.J. Iaşi.

Vineri, 10 iulie a.c., tânărul a fost prezentat, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi, instanță care a dispus arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

Cercetările continuă.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Veste uriașă pentru vârstnici: ”E un pas extrem de importanti!”

astăzi, 07:02
22

Compania Națională Poșta Română se pregătește să introducă posibilitatea achitării acestora cu cardul direct la poștaș. Compania a investit în 7.000 de dispozitive mobile care v...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sf. Sfinţiţi Mc. Marcu, Episcopul Aretuselor, şi Chiril diaconul

astăzi, 06:54
4

Sfântul Marcu (sec. 4) s-a născut în zilele împăratului Constantin cel Mare (306-337), cel care a oprit prigoanele împotriva creştinilor, dând deplină libertate Biser...

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

Joi, 28 Martie 2024
158

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...