15 cupluri din Bucecea, premiate pentru longevitate în căsătorie

15 cupluri din Bucecea, premiate pentru longevitate în căsătorie

Cu ocazia împlinirii a 50, respectiv 60 de ani de la căsătorie, 15 cupluri din orașul Bucecea au fost premiate de către autoritățile locale.

În acest scop, noul primar, Angel Gheorghiu, însoțit de viceprimarul Daniel Avătămăniței, au vizitat cele 15 familii  pentru a le înmâna o diplomă de excelență, un buchet de flori și un premiu în valoare de 300 de lei.

„Urmare a aprobării în ședința de consiliu local pentru sumele necesare, 15 familii din orașul Bucecea au fost sărbătorite cu ocazia împlinirii a 50, respectiv 60 de ani de căsătorie.

Avănd în vedere situația epidemiologică din acest moment, am decis mă deplasez alături de domnul viceprimar la fiecare în parte, pentru a le înmana o diplomă de excelență, un buchet de flori și un premiu de 300 de lei.

Sunteți partea a comunității noastre și prin munca depusă de-a lungul timpului ați contribuit la dezvoltarea acestei localități, lucruri de care noi astăzi ne bucurăm. Avem multe de învățat de la dumneavoastră și vă dorim în continuare o căsnicie frumoasă, multă sănatate și să vă bucurați de ceea ce ați realizat, de copii și de nepoți.Dumnezeu să vă țină sănătoși cât mai mulți ani!”, a declarat Angel Gheorghiu, primarul orașului Bucecea.

 

 

Spune-ne opinia ta