15 cupluri din Bucecea, premiate pentru longevitate în căsătorie

15 cupluri din Bucecea, premiate pentru longevitate în căsătorie

Cu ocazia împlinirii a 50, respectiv 60 de ani de la căsătorie, 15 cupluri din orașul Bucecea au fost premiate de către autoritățile locale.

În acest scop, noul primar, Angel Gheorghiu, însoțit de viceprimarul Daniel Avătămăniței, au vizitat cele 15 familii  pentru a le înmâna o diplomă de excelență, un buchet de flori și un premiu în valoare de 300 de lei.

„Urmare a aprobării în ședința de consiliu local pentru sumele necesare, 15 familii din orașul Bucecea au fost sărbătorite cu ocazia împlinirii a 50, respectiv 60 de ani de căsătorie.

Avănd în vedere situația epidemiologică din acest moment, am decis mă deplasez alături de domnul viceprimar la fiecare în parte, pentru a le înmana o diplomă de excelență, un buchet de flori și un premiu de 300 de lei.

Sunteți partea a comunității noastre și prin munca depusă de-a lungul timpului ați contribuit la dezvoltarea acestei localități, lucruri de care noi astăzi ne bucurăm. Avem multe de învățat de la dumneavoastră și vă dorim în continuare o căsnicie frumoasă, multă sănatate și să vă bucurați de ceea ce ați realizat, de copii și de nepoți.Dumnezeu să vă țină sănătoși cât mai mulți ani!”, a declarat Angel Gheorghiu, primarul orașului Bucecea.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Anca Savel

Roxana Țurcanu a fost numită președinte interimar al filialei ALDE Botoșani

Sâmbătă, 23 Ianuarie 2021
445

În urma deciziei nr.13, din data de 22 ianuarie 2021,  Roxana Țurcanu este numită președinte interimar al filialei ALDE Botoșani.Aceasta îl va înlocui pe Daniel Chițoiu...

Expoziția permanentă „Botoșani – Ipotești, secolul XIX”, la Memorialul Ipotești

Sâmbătă, 23 Ianuarie 2021
235

Memorialul Ipotești – Centrul Național de Studii „Mihai Eminescu”,  a vernisat în cadrul Zilelor Eminescu, Ediția ianuarie 2021, expoziția permanentă intitulată Boto...

Doi copii din Botoșani, câștigători în finala concursului online „Copiii au talent”

Sâmbătă, 23 Ianuarie 2021
2306

Doi copii din Botoșani au reușit performanța de a se situa în primele patru locuri în finala concursului online „Copiii au talent”, organizat de Asociația Internațională ...