Un botoșănean a trecut la câțiva centimetri de o moarte cumplită după ce a căzut cu gâtul într-un gărduț stradal

Un botoșănean a trecut la câțiva centimetri de o moarte cumplită după ce a căzut cu gâtul într-un gărduț stradal

Un bărbat din Botoşani a ajuns la spital după ce a căzut cu gâtul într-un gărduleţ stradal, care are ţepuşe. Incidentul a avut loc sâmbătă după-amiază, într-un cartier de pe strada Primăverii.

Bărbatul se îndrepta spre casă, iar în apropierea blocului în care locuieşte, se află un spaţiu verde împrejmuit cu gard de sârmă, montat de reprezentanţii primăriei.

La un moment dat, acesta s-a dezechilibrat şi a căzut peste gardul înalt de aproximativ 60 de centimetri, iar una dintre ţepuşele de la extremitatea superioară a acestuia, i-a intrat în gât, în lateral.

Speriat şi plin de sânge, bărbatul a sunat la 112 şi a cerut ajutorul cadrelor medicale, o ambulanţă sosind şi transportându-l la spital.

Potrivit medicilor, bărbatul a trecut la câţiva centimetri de o moarte cumplită, bucata de gard care i s-a înfipt în gât putând ajunge la o arteră.  

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un deputat îi cere lui Flutur să dispună ridicarea căsuțelor de pe Unirii

astăzi, 09:45
84

Deputatul PSD Răzvan Rotaru consideră că toate căsuțele din lemn de pe Pietonalul Unirii trebuie să fie ridicate din zona respectivă, dacă nu își găsesc utilitatea.„Este o zo...

(P) Cătălin Silegeanu: „Continuăm investițiile în Botoșani prin achiziția de noi utilaje”

astăzi, 08:45
73

Compania Hidroplasto anunță achiziția de noi utilaje pentru producția de granule din PVC.În acest sens compania a receptionat in luna August:1 Granulator marca Ba...

Adevărata criză economică va lovi la sfârșitul anului, avertizează analiștii

Joi, 13 August 2020
469

Adevarata criză economică provocată de pandemie ne va lovi abia la finalul anului. Este avertismentul analiștilor economici, care spun că executivul ar trebui să aplice cât mai rapid măsu...