Serviciul Județean de Ambulanță caută trei directori. Concursurile sunt programate pentru aceeași zi

Serviciul Județean de Ambulanță caută trei directori. Concursurile sunt programate pentru aceeași zi

Serviciul de Ambulanță Județean Botoșani organizează concurs pentru ocuparea a nu mai puțin de trei posturi de director. Mai exact, sunt vacante postul de șef al departamentului economic, cel de șef al departamentului tehnic și postul de director medical. Dintre acestea, primele două vor fi ocupate pe perioadă determinată.

Candidații pentru funcția de director economic, cu contract de administrare pe perioadă determinată (conform prevederilor O.M.S. nr. 157/2019) în cadrul Comitetului Director al Serviciului de Ambulanță Județean Botoșani, vor face dovada îndeplinirii următoarelor condiții:

1. sunt absolvenți de învățământ universitar de lungă durată, cu diplomă de licență sau echivalentă în profil economic,
2. au cel puțin 6 ani și 6 luni vechime în specialitatea studiilor,
3. dețin certificatul de atestare a cunoștințelor dobândite în domeniul Sistemului european de conturi, precum și de cunoaștere a reglementarilor europene în domeniu.

Candidații pentru funcția de director tehnic var face dovada îndeplinirii următoarelor condiții:

1. sunt absolvenți de învățământ universitar de lungă durată, cu diplomă de licență sau echivalentă în profil tehnic;
2. au cel puțin 3 ani vechime în specialitatea studiilor;
3. sunt absolvenți ai unui curs de perfecționare în domeniul managementului, organizat de o instituție acreditată, din țară sau străinătate, sau studii de masterat în domeniul management sanitar sau titlul de doctor în management.

Candidații pentru funcția de director medical vor face dovada îndeplinirii următoarelor condiții:

1. sunt absolvenți de învățământ universitar de lungă durată, cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul medicină, specializarea, medicină;
2. sunt confirmați cel puțin medic specialist;
3. au minimum 3 ani vechime în specialitatea respectivă;
4. sunt absolvenți ai unui curs de perfecționare în domeniul managementului, organizat de o instituție acreditată, din țară sau străinătate, sau Studii de masterat în domeniul management sanitar sau titlul de doctor în management.

Toate cele trei concursuri vor avea loc la sediul administrativ din Botoșani, str. Marchian nr. 91, județul Botoșani.

Pe 21 octombrie, la ora 09.00 au loc probele scrise, iar pe 23 octombrie, la ora 10.00 se vor susține proiectele de specialitate și, de la ora 11.00, interviurile.

Dosarele de înscriere pentru cele trei locuri vacante se primesc până la 11 octombrie a.c., la ora 12.00, la Compartiment RUNOS.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

(P) LEGO TOWN LA BOTOȘANI SHOPPING CENTER!!!

astăzi, 16:12
53

Orășelul LEGO creativ pentru copii vă așteaptă la centrul comercial Botoșani Shopping Center! Cei mici și mari sunt invitați să experimenteze GRATUIT bucuria jocurilor LEGO, într-un cad...

ISU Botoșani își mărește echipa: Patru posturi scoase la concurs din sursă externă!

astăzi, 16:00
86

Începând de astăzi, s-a dat startul înscrierilor la concursurile organizate pentru ocuparea, prin încadrare directă, a unor posturi vacante în cadrul Inspectoratului pe...

Sportivii de la LPS Botoșani, campioni naționali (și) la semimaraton U20! (foto)

astăzi, 15:40
28

În perioada 20 – 21 aprilie 2024 sportivii din cadrul secției de atletism a Liceului cu Program Sportiv din Botoșani au participat la Finala Campionatului Național de Semimaraton pentru...