Numărul infectărilor cu Covid-19 la Botoșani continuă să crească

Numărul infectărilor cu Covid-19 la Botoșani continuă să crească

Datele centralizate de către Direcția de Sănătate Publică, făcute publice de Centrul Județean de Comunicare Botoșani, arată că numărul persoanelor infectate cu Covid-19 a crescut față de ieri cu 7 persoane.

“Potrivit informațiilor furnizate de către Direcția de Sănătate Publică, la nivelul județului Botoșani, 858 de persoane au fost testate pozitiv cu Covid-19, iar 637 au fost declarate vindecate”, a explicat  Centrul Județean de Comunicare Botoșani.

De asemenea, Centrul Județean de Comunicare Botoșani a mai precizat că până astăzi, 11 iunie, în carantină instituționalizată sunt 20 de persoane, pentru care deja se efectuează verificări pentru a depista dacă au contactat virusul COVID – 19.

În schimb, numărul persoanelor din județul Botoșani care se află în izolare la domiciliu a ajuns la 3049, mai multe cu 31 față de ziua de ieri, când erau în carantina 3018 persoane.

Județul Botoșani se află în momentul de față pe locul patru în România în privința numărului de cazuri de Covid-19 conformate, după Suceava, București și județul Neamț.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Audi în valoare de peste 73.000 lei furat din Italia, oprit la Stânca!

astăzi, 12:25
34

În data de 28 martie 2023, în jurul orei 05.50, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca - I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare...

Singurul candidat înscris pentru postul de manager al Spitalului „Mavromati” a fost respins!

astăzi, 12:11
229

Pentru postul de manager al Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani o singură persoană și-a depus dosarul de înscriere în concurs.În urma verificării dosar...

Medic, despre cel mai mare pericol în AVC: ”Fiecare minut, fiecare oră înseamnă scăderea şansei de recuperare a pacientului”

astăzi, 11:56
170

Profesorul Gheorghe Iana, doctor în medicină, afirmă că este important ca pacienţii, dar şi familiile acestora să înveţe să recunoască simptomele unui accident vascular cerebral (...