Numărul infectărilor cu Covid-19 la Botoșani continuă să crească

Numărul infectărilor cu Covid-19 la Botoșani continuă să crească

Datele centralizate de către Direcția de Sănătate Publică, făcute publice de Centrul Județean de Comunicare Botoșani, arată că numărul persoanelor infectate cu Covid-19 a crescut față de ieri cu 7 persoane.

“Potrivit informațiilor furnizate de către Direcția de Sănătate Publică, la nivelul județului Botoșani, 858 de persoane au fost testate pozitiv cu Covid-19, iar 637 au fost declarate vindecate”, a explicat  Centrul Județean de Comunicare Botoșani.

De asemenea, Centrul Județean de Comunicare Botoșani a mai precizat că până astăzi, 11 iunie, în carantină instituționalizată sunt 20 de persoane, pentru care deja se efectuează verificări pentru a depista dacă au contactat virusul COVID – 19.

În schimb, numărul persoanelor din județul Botoșani care se află în izolare la domiciliu a ajuns la 3049, mai multe cu 31 față de ziua de ieri, când erau în carantina 3018 persoane.

Județul Botoșani se află în momentul de față pe locul patru în România în privința numărului de cazuri de Covid-19 conformate, după Suceava, București și județul Neamț.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

CSM Botoșani, liberă să joace la baraj. Fără cazuri COVID după testare

astăzi, 11:16
33

CSM Botoșani a efectuat un set de teste pentru coronavirus, iar rezultatele finale au arătat că nu exista cazuri de infectări în cadrul clubului.Astfel, jucătorii vor intra în can...

O stradă din municipiul Botoșani, în sfârșit asfaltată

astăzi, 10:01
229

Un tronson din municipiul Botoșani a fost asfaltat, vineri, potrivit unui anunț al primarului Cătălin Flutur.Este vorba despre Drumul Tătarilor, în lungime de 2,1 kilometri, proiectul f...

Orban lasă terasele deschise până la 00:00

astăzi, 09:06
73

Premierul Ludovic Orban a anunțat vineri că programul teraselor va fi prelungit până la ora 00:00, odată cu intrarea în vigoare a noii perioade de 30 de zile de stare de alertă.&b...