Mandatul directorului DSP Botoșani, Monica Adăscăliţei, a fost prelungit

Mandatul directorului DSP Botoșani, Monica Adăscăliţei, a fost prelungit

Mandatul directorului DSP Botoșani a fost prelungit pe perioada stării de urgenţă, până cel puţin la mijlocul lui august.

Deşi iniţial medicul Monica Adăscăliţei a primit un mandat de director interimar al Direcţiei de Sănătate Publică până la finele lunii iunie, aceasta se va afla la conducerea reprezentanţei Ministerului Sănătăţii în judeţ cel puţin până la mijlocul lunii august.

Printr-o decizie de ministru, medicul care activează în cadurl UPU-SMURD va conduce DSP cel puţin până pe 15 august, adică pe perioada stării actuale de urgenţă.

Mandatul acesteia se va putea prelungi, însă, atâta timp cât numărul de cazuri de covid19 cunoaşte o creştere serioasă, atât la nivelul ţării, dar şi al judeţului, aflat în prezent pe locul cinci ca număr total de cazuri de Covid - 19.

Medicul Monica Adăscăliţei a împlinit două luni la conducerea DSP Botoşani, instiuţia reuşind să gestioneze, în ultimile săptămâni, criza creată de îmbolbnăvirile din sistemul sanitar şi readucerea Spitalului Judeţean la nivelul unei unităţi sanitare care să deservească toate tipurile de afecţiuni medicale.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Din august, polițiștii români vor fi dotați cu camere video ca Poliţia Metropolitană din Londra

astăzi, 09:36
70

Din luna august poliţiştii vor putea dovedi mai uşor comportamentele agresive sau inadecvate la adresa lor iar acest lucru pentru că România încearcă să facă tot mai mulți pași pe...

Deputatul PSD Costel Lupașcu: ,,Românii trebuie să fie protejați!’’

astăzi, 08:43
83

Comunicat:Românii au fost abandonați complet în fața pandemiei de către Președinte și Guvernul său. În loc de soluții concrete, dau vina pe toată lumea pentru creșterea...

Oamenii de afaceri cred că în jumătate de an industria ușoară de la Botoșani se va prăbuși cu 70%

astăzi, 08:10
395

Oamenii de afaceri de la Botoșani cred că efectele pandemiei în economia județului se vor vedea în aproximativ jumătate de an, iar activitatea economică a județului din zona industri...