Băiatul de 4 ani care a ajuns în comă la spital după o anestezie la dentist, a murit

Băiatul de 4 ani care a ajuns în comă la spital după o anestezie la dentist, a murit

Băiatul de 4 ani care a intrat în comă după administrarea unei doze de anestezic într-o clinică stomatologică a murit miercuri seară.

Băiatul a intrat în stop cardio respirator în această seară şi nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare. Părinţii au fost alături de fiul lor până la final.

Miercuri, la prânz, medicii anunţaseră că băieţelul a intrat în moarte cerebrală şi că mai trăieşte doar datorită aparatelor.

Starea lui Petru s-a agravat în ultimele ore, iar organele acestuia au început să cedeze pe rând. Medicii de la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii "Grigore Alexandrescu" din București au anunţat faptul că minorul nu mai răspunde la tratament.

"Sunt vesti foarte proaste. Medicii anunţă ca în urmă cu puţin timp s-a instalat insuficienţa multiplă de organe, adică organele îi cedează unul după pe altul. Se depun toate eforturile pentru ca copilul să rămână în viaţă. Pronosticul rămâne extrem de rezervat", a declarat Tudor Ciuhodaru.

Copilul de patru ani din Piteşti a fost preluat de ambulanţă, luni seara, în stare de inconştienţă dintr-un cabinet stomatologic privat din oraşul Pitești, dar cazul a fost privit cu sufletul la gura de părinții din toată România.

Pentru că era în stare gravă, medicii de la Piteşti au cerut să fie transferat de urgenţă la Spitalul "Grigore Alexandrescu" din Bucureşti, unde, astăzi, a încetat din viață.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ANUNȚUL Ministerului Muncii: Cum se va face plata în avans a pensiilor aferente lunii mai 2024!

astăzi, 14:44
78

Executivul a aprobat, în ședința de joi, cele două acte normative care asigură plata în avans a pensiilor și a altor drepturi prevăzute de legi speciale, aferente lunii mai 2024....

(P) Factorii care influențează prețul unei campanii SEO

astăzi, 14:21
30

Site-ul afacerii tale încă nu primește suficient trafic organic sau nu are vizibilitate online și vrei să incluzi o campanie SEO în strategia de marketig digital, așa că ai înc...

O zi pe cel mai nordic hotar al țării, la capătul județului Botoșani!

astăzi, 14:06
199

Prutul desenează aici o graniță meschină între maluri plămădite din același pământ. Pe malul drept se înșiră Miorcanii poetului Ion Pillat. Pe cel stâng, ca înt...