Șefa PSD Botoșani, mesaj agramat și bizar către iubitorii de cărți. „Să răsfoim cu înverșunare, să le mirosim dezlănțuirea”

Șefa PSD Botoșani, mesaj agramat și bizar către iubitorii de cărți. „Să răsfoim cu înverșunare, să le mirosim dezlănțuirea”

Șefa organizației județene din Botoșani a Partidului Social Democrat (PSD) a publicat, în urmă cu două zile, o fotografie însoțită de un mesaj prin care îndeamnă audiența la lectură, cu prilejul Zilei Iubitorilor de Cărți.

Numai că mesajul postat inițial de către senatorul Doina Federovici a fost unul agramat, lipsind semne de punctuație, dar și strecurându-se o cratimă într-un verb, iar ipostaza este una jenantă, având în vedere că în mână ținea o agendă, iar nu o carte. Un zoom pe fotografie sugerează că paginile nici nu conțineau înscrisuri.

Astăzi, 9 august este Ziua Internațională a iubitorilor de Cărți. De fapt, pentru un iubitor de carte, Ziua iubitorilor de cărți este în fiecare zi! Și nu uita Cărțile schimbă destinul oamenilor! Acum că am subliniat încă o dată evenimentul acestei zile, vă îndemn să sărbătorim citind, cu plăcere, cu nesaț, cu pasiune, să răsfoim cu înverșunare cărțile, să le simțim, să le mirosim misterul și dezlănțuirea. Haide-ți să facem această zi memorabilă- doar citind”, a scris inițial Federovici pe rețeaua de socializare.

Ulterior, senatorul a eliminat ultima frază, probabil din simțul penibilului, adăugând un citat aparținând lui Edmund Wilson. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Roxana Aiacoboaei

Bebeluș de 17 zile cu malformație cardiacă, preluat de elicopterul SMURD

Duminică, 20 Septembrie 2020
587

Un bebeluș de numai 17 zile a fost preluat, duminică după-amiază, de un elicopter al SMURD, pentru a fi transferat la o clinică de specialitate din Târgu Mureș.Este vorba despre o feti...

Elev la Școala nr. 7 confirmat cu Covid-19, colegii de clasă în izolare

Duminică, 20 Septembrie 2020
4642

Un elev în vârstă de opt ani, care învață la Școala nr. 7 din municipiul Botoșani, a fost diagnosticat cu coronavirus, la nici cinci zile de la începerea noului an școlar...

Măștile rămân obligatorii în școli, subliniază Orban. „Unii parcă nu își iubesc copiii”

Duminică, 20 Septembrie 2020
370

Guvernul nu ia în calcul renunțarea la obligativitatea purtării măștii de protecție în interiorul unităților de învățământ, a explicat premierul Ludovic Orban, î...