Șefa PSD Botoșani, mesaj agramat și bizar către iubitorii de cărți. „Să răsfoim cu înverșunare, să le mirosim dezlănțuirea”

Șefa PSD Botoșani, mesaj agramat și bizar către iubitorii de cărți. „Să răsfoim cu înverșunare, să le mirosim dezlănțuirea”

Șefa organizației județene din Botoșani a Partidului Social Democrat (PSD) a publicat, în urmă cu două zile, o fotografie însoțită de un mesaj prin care îndeamnă audiența la lectură, cu prilejul Zilei Iubitorilor de Cărți.

Numai că mesajul postat inițial de către senatorul Doina Federovici a fost unul agramat, lipsind semne de punctuație, dar și strecurându-se o cratimă într-un verb, iar ipostaza este una jenantă, având în vedere că în mână ținea o agendă, iar nu o carte. Un zoom pe fotografie sugerează că paginile nici nu conțineau înscrisuri.

Astăzi, 9 august este Ziua Internațională a iubitorilor de Cărți. De fapt, pentru un iubitor de carte, Ziua iubitorilor de cărți este în fiecare zi! Și nu uita Cărțile schimbă destinul oamenilor! Acum că am subliniat încă o dată evenimentul acestei zile, vă îndemn să sărbătorim citind, cu plăcere, cu nesaț, cu pasiune, să răsfoim cu înverșunare cărțile, să le simțim, să le mirosim misterul și dezlănțuirea. Haide-ți să facem această zi memorabilă- doar citind”, a scris inițial Federovici pe rețeaua de socializare.

Ulterior, senatorul a eliminat ultima frază, probabil din simțul penibilului, adăugând un citat aparținând lui Edmund Wilson.



 

 

Spune-ne opinia ta