VIDEO: Pe șeful PSD Vaslui l-au lăsat nervii, după ce a fost huiduit la ceremoniile de 1 Decembrie: ”Măi, tembelule, măi!”

VIDEO: Pe șeful PSD Vaslui l-au lăsat nervii, după ce a fost huiduit la ceremoniile de 1 Decembrie: ”Măi, tembelule, măi!”

Președintele Consiliului Județean Vaslui și, totodată, șeful organizației județene a PSD, Dumitru Buzatu, a avut o ieșire nervoasă, după ce a fost huiduit în timpul manifestărilor de celebrare a Zilei Naționale de la Vaslui. Jurnaliștii de la ”Vremea Nouă” relatează că Buzatu s-a întors către unul din protestatari și l-a „gratulat” cu apelativul de ”tembel”.

La finalul discursului pe care l-a susținut  în Piața Civică din Vaslui, Dumitru Buzatu a fost huiduit de câteva persoane. Acesta s-a întors spre unul dintre ei și a spus: “măi, tembelule, măi!”

Președintele Consiliului Județean Vaslui este de altfel cunoscut pentru exprimările ”pitorești”, dacă nu deplasate. Astfel, în 2017, Buzatu i-a etichetat pe cei care protestau împotriva OUG 13 drept ”răgălii”. ”Eu fac parte din aripa talibană a PSD şi nu mă interesează nici măcar 100.000 de răgălii adunate de undeva. Mi-a fost foarte uşor să-i recunosc după răgetele pe care le scot şi am înţeles că este o facţiune ultrareacţionară care habar nu are de comportamentul democratic şi de valorile umanitare”, spunea Dumitru Buzatu.

Recent, în luna septembrie, Buzatu i-a repezit pe jurnaliștii care i-au cerut să confirme dacă într-o ședință a CEx al PSD ar fi spus că toți ziariștii sunt șpăgari. ”Ia nu mă mai frecați la cap!”, a ripostat, nervos, șeful CJ Vaslui, potrivit G4Media.

Dumitru Buzatu a reprezentat, anul trecut, regiunea Nord-Est, în cadrul biroului central de conducere a PSD, alături de senatorul botoșănean Doina Federovici.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

astăzi, 21:57
374

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

astăzi, 20:24
51

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

astăzi, 19:40
69

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...