PSD Botoșani: Să nu ne uităm eroii!

PSD Botoșani: Să nu ne uităm eroii!

Comunicat:

Ziua Eroilor, zi de mare însemnătate pentru toți românii, sărbătorită în fiecare an în aceeași zi cu o mare sărbătoare creștină, Înălțarea Domnului, a fost marcată solemn de social-democrații botoșăneni.

Membrii Organizației Județene PSD Botoșani s-au mobilizat astăzi pentru a aduce un omagiu tuturor celor care s-au jertfit pentru țara noastră, rămânând în istorie ca eroii acestui neam.

Respectând regulile de distanțare socială care se impun în această perioadă, membrii social-democrați au cinstit și în acest an eroii, depunând în această dimineață, la fiecare cruce din cadrul Monumentului Eroilor de la Cimitirul Pacea, lumânări, flori, panglici tricolore, dar și o coroană comemorativă. Astfel de activități au fost pregătite de social – democrați și la monumentul de la Cimitirul Pacea 2.

Prin acest demers, membrii Organizației Județene PSD Botoșani, nu doar că au dorit să-și omagieze eroii neamului românesc, dar să păstreze vie și în memoria botoșănenilor datoria morală pe care noi toți o avem la adresa celor care au făcut sacrificii pentru libertatea acestei țări și identitatea ei.

Organizația Județeană PSD Botoșani încurajează toți botoșănenii să aprindă astăzi o candelă în cinstea eroilor neamului nostru.

Recunoștință eternă vom purta fiecărui erou pentru vitejia, curajul, patriotismul și demnitatea dovedite pe câmpul de luptă!

(Comunicat de presă emis de organizația județeană PSD Botoșani)

















 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mai puțini nervi și timp scutit pentru șoferi: Rută ocolitoare la Dumbrăveni! (video)

astăzi, 15:29
1

Șoferii care circulă de la Botoșani la Suceava sau de la Suceava la Botoșani și trec prin Dumbrăveni ar putea să fie scutiți de nervi, dar și să economisească timp.Asta după ce Ioan Pa...

Un corp al Spitalului „Mavromati” intră în reabilitare. Unde va fi mutată activitatea?

astăzi, 14:41
160

De săptămâna viitoare încep lucrările de reabilitare a corpului de clădire care găzduiește bucătăria, dar și spălătoria Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșan...

Posturi scoase la concurs într-o instituție din Botoșani!

astăzi, 14:22
290

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) din Botoșani anunță faptul că în luna martie s-au vacantat în cadrul instituției două locuri de muncă. Este vorba despre două posturi de c...