Huncă: „Botoşani, povestea artei şi culturii! Să promovăm valorile botoşănene, să fim mândri că suntem născuţi în Botoşani, leagănul geniilor culturii româneşti!”

Huncă: „Botoşani, povestea artei şi culturii! Să promovăm valorile botoşănene, să fim mândri că suntem născuţi în Botoşani, leagănul geniilor culturii româneşti!”

Comunicat:

Județul Botoșani are un potențial turistic extraordinar, dar, din păcate, niciun conducător nu a făcut prea multe pentru a promova acest județ. Fie că e vorba de turismul cultural, ecumenic, ecologic sau orice alt fel, în Botoșani niciunul nu este exploatat corespunzător.

A venit vremea să reamintim României şi lumii întregi că Botoşaniul este leagănul geniilor culturii româneşti. Fie că vorbim de literatură, muzică, pictură sau teatru putem pomeni cu uşurinţă o personalitate care s-a născut în Botoşani. 

„Am descoperit cu plăcută surprindere că o firmă din Botoșani, Casa Pâinii, are aplicat acest logo de promovare a valorilor culturale botoșănene, pe fiecare ambalaj comercializat, pe documente interne și în toate ofertele pe care le distribuie la nivel național. Eu cred că este o inițiativă lăudabilă și am decis să folosesc acest logo pe toate documentele emise de Cabinetul Parlamentar Mihaela Huncă. Vă propun să-l utilizăm cu toții și mai ales primăriile din județul Botoșani și Consiliul Județean Botoșani, ca o formă de a ne promova izvorul cultural și personalitățile Botoșaniului”, a declarat deputatul Pro România Mihaela Huncă.

 

(Comunicat de presă emis de către deputatul Mihaela Huncă, lider al organizației Pro România din Botoșani)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
17

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
61

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...

PSD-iștii din Botoșani și-au depus candidaturile pentru Primărie și Consiliu Local! Cosmin Andrei: „Mi-au cerut să candidez în continuare” (foto, video)

astăzi, 18:49
125

Cosmin Andrei, primarul în funcție al municipiului Botoșani, și-a depus candidatura pentru Primăria Botoșani. Tot astăzi a fost depusă și lista de candidați pentru consilieri municipali...