Primarul comunei Păltiniș a devenit vicepreședinte ALDE și și-a propus să câștige nordul județului

Primarul comunei Păltiniș a devenit vicepreședinte ALDE și și-a propus să câștige nordul județului

Costel Romanescu, primarul comunei Păltiniș, exclus din PNL după alegerile europarlamentare, fiind acuzat că nu s-a implicat în campania electorală, reintră în forță în politică. Acesta a hotărât să intre în ALDE, unde a primit funcția de secretar general și îl va seconda pe Florin Țurcanu.

După turul unu al alegerile prezidențiale, Costel Romanescu și-a exprimat intenția de a reveni în PNL dar conducerea partidului nu a luat o decizie cu privire la acceptarea adeziunii.

La finele acestei săptămâni,  Costel Romanescu a avut o discuție cu conducerea ALDE Botoșani și a decis să susțină acest partid.

“Eu mi-am exprimat intenția de a reveni în PNL dar ei nu au făcut ședința pentru a lua o decizie. Am hotărât să rămân în ALDE și să mă ocup de colegiul Darabani. Eu am o echipă la Păltiniș cu care lucrez de mult timp”, a spus Costel Romanescu.

Romanescu susține că ALDE va avea candidați la toate primăriile din colegiul Darabani și inclusiv liste complete la consiliile locale.

“Părerea mea personală este să mergem singuri la alegerile locale. Decizia se va lua în biroul politic dar părerea mea personală este să mergem singuri. Vom avea candidați la primării și liste complete la consiliile locale”, a adăugat vicepreședintele ALDE Botoșani.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Guvernul urmează să modifice în şedinţa de miercuri statutul prefectului

Marţi, 26 Ianuarie 2021
216

Guvernul urmează să aprobe în şedinţa de miercuri modificarea OUG 57/2019 privind Codul administrativ referitor la statutul prefectului şi subprefectului, aceste funcţii urmând să f...

Povestea cimitirului giganţilor de pe malul Prutului

Marţi, 26 Ianuarie 2021
762

Începuturile existenţei umane pe teritoriul de astăzi al României sunt demonstrate şi de o serie de fascinante vestigii vechi de peste 40.000 de ani, descoperite de arheologi pe teritor...

Amenzi de circa 18.000 de lei aplicate de jandarmi în acest weekend

Luni, 25 Ianuarie 2021
249

Misiunile executate în acest weekend de către jandarmii botoșăneni s-au finalizat cu aplicarea a 75 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 18000 de lei.C...