Primarul comunei Păltiniș a devenit vicepreședinte ALDE și și-a propus să câștige nordul județului

Primarul comunei Păltiniș a devenit vicepreședinte ALDE și și-a propus să câștige nordul județului

Costel Romanescu, primarul comunei Păltiniș, exclus din PNL după alegerile europarlamentare, fiind acuzat că nu s-a implicat în campania electorală, reintră în forță în politică. Acesta a hotărât să intre în ALDE, unde a primit funcția de secretar general și îl va seconda pe Florin Țurcanu.

După turul unu al alegerile prezidențiale, Costel Romanescu și-a exprimat intenția de a reveni în PNL dar conducerea partidului nu a luat o decizie cu privire la acceptarea adeziunii.

La finele acestei săptămâni,  Costel Romanescu a avut o discuție cu conducerea ALDE Botoșani și a decis să susțină acest partid.

“Eu mi-am exprimat intenția de a reveni în PNL dar ei nu au făcut ședința pentru a lua o decizie. Am hotărât să rămân în ALDE și să mă ocup de colegiul Darabani. Eu am o echipă la Păltiniș cu care lucrez de mult timp”, a spus Costel Romanescu.

Romanescu susține că ALDE va avea candidați la toate primăriile din colegiul Darabani și inclusiv liste complete la consiliile locale.

“Părerea mea personală este să mergem singuri la alegerile locale. Decizia se va lua în biroul politic dar părerea mea personală este să mergem singuri. Vom avea candidați la primării și liste complete la consiliile locale”, a adăugat vicepreședintele ALDE Botoșani.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Au început lucrările de întreținere a gazonului pe Stadionul Municipal din Botoșani

astăzi, 18:54
81

Direcția Servicii Publice Sport și Agrement Botoșani a început lucrările de întreținere a gazonului de pe Stadionul Municipal, suprafață de joc pe care se va desfășura, peste c&ac...

Un botoșănean a ajuns cu pulsul aproape la zero, după ce a fost atacat de albine

astăzi, 18:40
233

Un bărbat de 63 de ani a ajuns la Urgenţe, după ce a fost la un pas de moarte din cauza albinelor.Botoşăneanul are mai mulţi stupi pe un teren din localitatea Orăşeni Vale, însă ac...

Două angajate și o beneficiară din două centre sociale din județ, depistate cu Covid-19

astăzi, 15:33
526

Două angajate ale centrelor de asistență socială din Suharău și din Mihăileni, din județul Botoșani, au fost diagnosticate cu Covid-19, vineri, respectiv sâmbătă dimineață. Mai mult...