Primarul comunei Păltiniș a devenit vicepreședinte ALDE și și-a propus să câștige nordul județului

Primarul comunei Păltiniș a devenit vicepreședinte ALDE și și-a propus să câștige nordul județului

Costel Romanescu, primarul comunei Păltiniș, exclus din PNL după alegerile europarlamentare, fiind acuzat că nu s-a implicat în campania electorală, reintră în forță în politică. Acesta a hotărât să intre în ALDE, unde a primit funcția de secretar general și îl va seconda pe Florin Țurcanu.

După turul unu al alegerile prezidențiale, Costel Romanescu și-a exprimat intenția de a reveni în PNL dar conducerea partidului nu a luat o decizie cu privire la acceptarea adeziunii.

La finele acestei săptămâni,  Costel Romanescu a avut o discuție cu conducerea ALDE Botoșani și a decis să susțină acest partid.

“Eu mi-am exprimat intenția de a reveni în PNL dar ei nu au făcut ședința pentru a lua o decizie. Am hotărât să rămân în ALDE și să mă ocup de colegiul Darabani. Eu am o echipă la Păltiniș cu care lucrez de mult timp”, a spus Costel Romanescu.

Romanescu susține că ALDE va avea candidați la toate primăriile din colegiul Darabani și inclusiv liste complete la consiliile locale.

“Părerea mea personală este să mergem singuri la alegerile locale. Decizia se va lua în biroul politic dar părerea mea personală este să mergem singuri. Vom avea candidați la primării și liste complete la consiliile locale”, a adăugat vicepreședintele ALDE Botoșani.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Tânărul care a accident o femeie pe Sucevei, în arest pentru următoarele 30 de zile

Sâmbătă, 18 Ianuarie 2020
579

Instanța de judecată și-a însușit propunerea organelor judiciare și a dispus măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile față de tânărul de 27 de ani, din localitate...

Ministrul Mediului: Statul renunță la taxa auto în 2020

Sâmbătă, 18 Ianuarie 2020
418

Anul acesta nu vom avea taxă auto, anunță ministrul Mediului. Costel Alexe spune că Guvernul nu va implementa în acest an o nouă taxă auto pe mașinile second-hand importate.Taxa auto ...

Municipalitatea a aprobat proiectul de reabilitare a Liceului „Petru Rareș”. Trei clădiri vor fi modernizate și echipate, cu peste 5,6 milioane de lei

Sâmbătă, 18 Ianuarie 2020
424

Proiectul „Reabilitare şi modernizare Grup Şcolar Botoşani” a fost aprobat de către consilierii locali ai municipiului Botoșani, în prima ședință din acest an, desfășurat...