Premierul demis vine la Botoșani. De data aceasta, ocolește municipiul Suceava, dar nu cu elicopterul

Premierul demis vine la Botoșani. De data aceasta, ocolește municipiul Suceava, dar nu cu elicopterul

Premierul demis Viorica Dăncilă va vizita județul Botoșani, marți, 22 octombrie a.c. Conform unor surse, președintele PSD va ajunge în municipiile Botoșani, Dorohoi, Săveni, dar și în comuna Concești.

Vizite cu caracter electoral va face și în județul Suceava, miercuri, fiind așteptată în Rădăuți, unde va verifica șantierul șoselei de centură, precum și în comunele de pe malul Siretului, unde alegerile de orice tip de până acum au fost câștigate de PSD. Conform presei sucevene, surse politice susțin că Dăncilă nu intenționează să ajungă și în municipiul Suceava.

Amintim că ultimul anunț al Vioricăi Dăncilă privind venirea în județul Botoșani nu a fost onorat. Vizita acesteia a fost trâmbițată de social-democrații botoșăneni cu o zi înainte, iar premierul demis și-a contramandat sosirea cu două ore înainte ca evenimentul dedicat întâmpinării acesteia să înceapă. S-a întâmplat acum mai bine de două luni, pe 15 august, aceasta trebuind să ajungă la ora 17:00 la sediul PSD Botoșani.

Pentru acea vizită, traficul pe Cuza-Vodă a fost restricționat ore în șir, forțele de ordine au fost puse în alertă tot atâta timp, oameni din județ au venit de la zeci de kilometri în Botoșani pentru a dialoga cu Dăncilă și pentru a o contesta, iar organizația județeană a PSD a pus la punct un program, cu locații rezervate și conferință de presă stabilită. Toate acestea au fost zadarnice, întrucât Dăncilă lua deja un elicopter spre Iași, când le-a transmis botoșănenilor că nu va mai ajunge, după ce a vizitat municipiul Suceava.

 

Spune-ne opinia ta