Pentru stabilirea subprefectului, USR-PLUS stă la mâna PNL

Pentru stabilirea subprefectului, USR-PLUS stă la mâna PNL

Negocierile dintre partidele aflate în acest moment la guvernare sunt din nou în impas, algoritmul de stabilire al prefecților și subprefecților fiind principalul motiv.

Inițial, se stabilise că organizația județeană a Partidului Național Liberal va primi în continuare girul forurilor centrale pentru stabilirea prefectului, dar se pare că totul se va decide tot la București, dar nu se știe când.

Interpelat în legătură cu acest subiect, deputatul liberal Costel Șoptică a declarat că în cursul zilei de vineri 15 ianuarie, va organiza o conferință de presă și va lămuri lucrurile.

De partea cealaltă, deputatul Andrei Drancă de la USR-PLUS, a declarat că totul ține de liberali. “Noi, în interior am ajuns la o formulă, dar nu știm încă cum vor proceda liberalii. Cu siguranță vor mai avea loc discuții, încă nu este nimic stabilit. Conducerea centrală a PNL va decide județele unde își vor nominaliza prefecți, iar dacă la Botoșani se va propune un liberal, noi vom avea subprefect. Există însă și posibilitatea ca cei din conducerea centrală a PNL să nu fie interesată de Prefectura Botoșani și să aleagă alt județ, ținând cont și de rezultatele obținute de PNL Botoșani. Nu știu, vom vedea, a declarat parlamentarul USR-PLUS, Andrei Drancă.

Așadar, mâine la conferința de presă a liberalilor botoșăneni vom afla sau nu, noua configurație a Prefecturii Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Mihai Vieriu

Amenzi de zeci de mii de lei aplicate de Poliția Locală

astăzi, 09:01
7

Încă din primele zile ale acestui an, polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație pe Drumurile Publice sau intervenit pe raza municipiului Botoșani, aplicând o serie de sancț...

Consilierii locali USR au găsit soluții pentru aglomerația de la taxe și impozite

astăzi, 08:39
185

Consilierii municipali Raluca Curelariu și Marcel Ghiorghiță de la USR, au avut o întâlnire cu cei din conducerea Direcției de Taxe și Impozite Locale și cu reprezentanții celor de ...

Nominalizarea prefectului rămâne o necunoscută

astăzi, 08:05
253

“Mama lui Ludovic Orban este grav bolnavă și nu se mai poate negocia nimic pe moment”, susține liderul PLUS Botoșani – Magda Oleniuc. Dat ca termen ziua de marți, pentru nominal...