Patru social-democrați grei din Botoșani ar fi amenințat grosolan o fostă colegă de partid. Tupeul ar ascunde în spate un clan

Patru social-democrați grei din Botoșani ar fi amenințat grosolan o fostă colegă de partid. Tupeul ar ascunde în spate un clan

Președintele organizației județene a Pro România, Mihaela Huncă, a lansat acuze grave în cadrul conferinței de presă susținute vineri. Aceasta a dezvăluit că unii dintre cei mai grei politicieni social-democrați din Botoșani au amenințat-o într-un mod gros, după ce a votat favorabil moțiunea de cenzură.

Președintele PSD Botoșani, Doina Federovici, senatorul Lucian Trufin, fostul ministru al Muncii Mariu Budăi și deputatul Costel Lupașcu ar fi asigurat-o pe fosta colegă de partid că nu va mai putea intra în județul Botoșani, ca urmare a opțiunii sale privind căderea Guvernului Dăncilă. Mai mult decât atât, conform celor susținute de către Huncă, cei patru ar dispune și de susținerea unui clan interlop, aluziile fiind greu de calificat.

„Lupașcu, Federovici, Trufin și Budăi m-au amenințat în haită că, împreună cu clanul pe care îl conduc din județul Botoșani, îmi vor interzice să intru în județul Botoșani”

, este acuzația liderului Pro România. 

Integral, aceasta a declarat că:

O parte din parlamentarii PSD Botoșani au ieșit în evidență, ieri, în Parlamentul României, prin anumite manifestări care nu ne fac cinste. Lupașcu printr-o tentativă de corupție. Același Lupașcu, cu Federovici, Trufin și Budăi m-au amenințat în haită că împreună cu clanul pe care îl conduc din județul Botoșani, îmi vor interzice să vin în județul Botoșani. După cum vedeți, am ajuns în județul Botoșani pentru că aici locuiesc (…) Atunci când am coborât scările de la urna de vot, erau grupați și au început să mă amenințe că nu am ce căuta în județ, că împreună cu cei care vor fi din județ, cred că se refereau la clanul pe care îl coordonează, îmi vor interzice să vin în acest județ. E o amenințare pe care o consider destul de gravă”.

În replică, Lupașcu a transmis că problema pe care a sesizat-o Mihaela Huncă, este doar o minciună, pentru care așteaptă scuze publice. Așa cum, în opinia lui, și comportamentul instigativ la corupție al acestuia, manifestat chiar în Parlament, înaintea votării moțiunii, a fost doar o „neînțelegere”.

 

 

 

Spune-ne opinia ta