Partidul impune funcția publică: „Eu pot să îmi doresc orice, important este ce își dorește organizația”

Partidul impune funcția publică: „Eu pot să îmi doresc orice, important este ce își dorește organizația”

Jocul puterii funcționează, dintotdeauna, pe principiul „Orice funcție publică e bine primită”. Fapt confirmat și vineri, în cadrul conferinței de presă a PSD Botoșani, prin senatorul Lucian Trufin, care nu știe exact ce postură poate ocupa în viitor, pentru că partidul pare să stabilescă traseul său în acest sens. 

Parlamentarul susține că are o anume experiență în administrație publică, care l-ar face potrivit pentru deținerea unei funcții, la orice nivel s-ar detașa aceasta. Nu a depus candidatura, încă, pentru ocuparea unei poziții de conducere a municipiului sau a județului Botoșani, demersurile sale fiind condiționate de ceea ce impune fruntea organizației.

Nu este important ce îmi doresc eu, important este ce își dorește organizația. Nu eu stabilesc. Fac parte dintr-o organizație, văd puțin altfel lucrurile. Eu pot să îmi doresc orice, și să fiu președinte, nu asta este important. Important este ce ne dorim noi ca organizație, să găsim oamenii cei mai buni pentru fiecare funcție, pentru fiecare post, expertiza și experiența fiecăruia să îl ajute pe el ți să ajute și organizația. Sunt discuții, dar nu eu stabilesc. Ținând cont de experiența mea în administrație publică și fiind astăzi parlamentar, îmi doresc să continui în administrație publică locală, județeană, parlamentară. Nu am depus solicitare la Biroul Județean”, a declarat vineri Lucian Trufin, senator în Comisia pentru Agricultură. 

Probabil politicianul PSD s-ar arăta încântat de manevrarea simultană a mai multor funcții publice.

 

Spune-ne opinia ta