(P) PMP Botoșani: Duminică este ziua în care românii vor decide viitorul acestei țări. Vă îndemnăm pe toți ca duminică să votați pe PMP

(P) PMP Botoșani: Duminică este ziua în care românii vor decide viitorul acestei țări. Vă îndemnăm pe toți ca duminică să votați pe PMP

Comunicat:

Astăzi este ultima zi a campaniei electorale.

O campanie anormală din toate punctele de vedere - fără mitinguri, fără evenimente și cu prea puține întâlniri cu cetățenii.

Duminică este ziua în care românii vor decide viitorul acestei țări pentru următorii 4 ani de zile, în care nu vom mai avea nici un scrutin de alegeri, deci nici o altă șansă de a schimba câtuși de puțin lucrurile.

Vă îndemn pe toți ca duminică să votați pe PMP.

De ce?

▪️ pentru că PMP este singurul partid care de 4 ani de zile luptă (și o va face în continuare) pentru reducerea numărului de parlamentari la 300, alegerea primarilor în 2 tururi de scrutin, vot prin corespondență și eliminarea pensiilor speciale.

▪️ pentru că PMP vrea o Lege anti-clan așa încât statul să reușească să stârpească odată pentru totdeauna clanurile interlope și propune pierderea privilegiilor pentru polițiștii și magistrații care se dovedesc a fi corupți.

▪️ pentru că PMP este partidul care va face eforturi pentru dublarea racordărilor la rețeaua de gaze naturale.

▪️ pentru că PMP are deja un nou proiect de lege al sănătății care va reorganiza întreg sistemul prin creșterea finanțării, dotarea spitalelor, instruirea suplimentară a personalului medical și încurajarea cercetării în domeniu.

▪️ pentru că PMP este singurul partid care își dorește transparență totală în administrația publică și digitalizarea tuturor instituțiilor, așa încât românii să nu mai plimbe acte de la un birou la altul.

▪️ pentru că PMP vrea ca absolut toate școlile din România să fie conectate la internet, transportul elevilor să fie gratuit, programa școlară sa fie simplificată și adaptata la nevoile de pe piața muncii, iar sistemul de educație să fie complet depolitizat .

▪️ pentru că PMP va face eforturi pentru ca firmele afectate de pandemie să fie sprijinite să treacă prin această perioadă prin eliminarea taxelor pentru spații pentru un an și reducerea taxelor pentru salarii.

Pentru ca toate aceste obiective și multe altele să poată fi îndeplinite, este nevoie ca PMP să aibă încrederea românilor, care se exprimă prin vot.

Fără PMP nu poate fi format un Guvern de dreapta după alegeri, ceea ce ar însemna reîntoarcerea PSD la guvernare și acordarea întregii puteri social-democraților pentru următorii patru ani.

Readuceți România pe drumul drept!

Votați PMP!

Votați înțelept!

#MiscamRomania

(Comunicat emis de Partidul Mișcarea Populară, Organizația Botoșani)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Litoral 2021: hotelierii vin cu oferte semnificative

Marţi, 19 Ianuarie 2021
241

După un an dificil în turism, hotelierii de pe litoral au început 2021 cu oferte.Prețurile sunt și cu o treime mai mici pentru cei care își rezervă acum vacanța pentru var...

Reînceperea cursurilor ar putea veni cu consecințe neplăcute asupra sănătății elevilor

Marţi, 19 Ianuarie 2021
518

Societatea Națională de Medicina Familiei (SNMF) trage un semnal de alarmă asupra posibilității creșterii numărului infecțiilor respiratorii și al cazurilor de gripă  în contextul...

Focar de coronavirus pe secția de Pediatrie de la „Mavromati”

Marţi, 19 Ianuarie 2021
1893

Focar de coronavirus la Ambulatoriul secției de Pediatrie a Spitalului Județean ”Mavromati”.Cinci cadre medicale au fost diagnosticate cu COVID 19. Este vorba de doi medici, trei as...