(P) PNL Botoșani: Vă așteptăm la vot pe 6 decembrie, împreună cu voi, dezvoltăm Botoșaniul!

(P) PNL Botoșani: Vă așteptăm la vot pe 6 decembrie, împreună cu voi, dezvoltăm Botoșaniul!

Comunicat:

Botoșăneni, peste două zile, pe 6 decembrie, vă puteți schimba viitorul mergând la vot. Este nevoie să dăm dovadă de responsabilitate și solidaritate. De aceea, vă rugăm nu doar să veniţi la vot pe 6 decembrie 2020, ci să votați echipa PNL Botoșani pentru Parlamentul României. PNL este singura alternativă pentru schimbare, pentru a încheia definitiv cu cei 30 de ani de PSD, de majoritate toxică în Parlament, de sărăcie, de minciună, de mediocritate și incompetență.

Doar împreună putem aduce județul Botoșani în rândul județelor dezvoltate, putem crește calitatea vieții și putem să-l transformăm într-un loc în care să ne placă să trăim, să studiem, să muncim sau să ne întemeiem o familie. Până acum, PSD nu a reușit decât să ne fugărească din țară, să ne lase fără cei apropiați, nevoiți să plece la  muncă în străinătate pentru un trai mai bun. A sosit ziua în care puteți pune umărul la dezvoltarea acestui județ. Doar așa putem să ne aducem acasă copiii, părinții, prietenii. Prin planul de dezvoltare propus de PNL, fiecare botoșănean, indiferent de pregătire, va avea șansa de a-și găsi un loc de muncă. Ne dorim ca românii să câștige suficient pentru a nu duce grija zilei de mâine. Astfel,  vom majora salarul net cu aproape 50% față de nivelul din 2020. În 2024, salariul mediu net din România va ajunge la 1.000 Euro/lună.

România va primi fonduri europene în valoare totală de 80 de miliarde de euro în următorii ani prin planul de redresare stabilit la nivelul Uniunii Europene. Este important să avem susţinerea Parlamentului şi a Guvernului României pentru a beneficia de această oportunitate de finanţare pentru proiectele PNL. Resursele locale nu sunt suficiente, iar singura șansă de a ne dezvolta este să accesăm fondurile europene. În 30 de ani PSD a dovedit că nu este în stare să atragă fonduri europene, să înceapă proiecte mari de infrastructură. Din cele 8 spitale regionale promise nu a făcut niciunul. A promis autostrăzi și drumuri expres și nu au făcut nimic pentru această parte a țării. Duminică, 6 decembrie 2020 este ziua judecății, ziua în care botoșănenii au șansa unică să le ceară socoteală pentru toți cei 30 de ani pierduți de pesediști.   

Prin proiectele și programele asumate pentru perioada de guvernare 2021-2024, PNL își dorește o îmbunătățire efectivă a vieții locuitorilor de la țară. Nu mai puțin de 8 miliarde de lei vor fi alocați pentru extinderea rețelelor de apă și canalizare, iar un 1 miliard de euro pentru racordarea localităților la rețelele de gaze naturale. PNL își propune ca în următorii 4 ani să modernizeze 70% din drumurile județene și locale, județul Botoșani urmând a primi  investiții masive pe aceste proiecte naționale.


Guvernul PNL va crește finanțarea sistemului de sănătate până la 6% din PIB. Vom avea cea mai mare sumă investită în istoria României în sistemul de sănătate. În următorii patru ani, investiţiile vor depăşi valoarea din ultimii 30 de ani și vor viza construcţia spitalelor regionale, modernizarea spitalelor locale, sistemul medicinei de familie, prevenţie, digitalizare, cercetare.

Toate aceste lucruri nu pot fi realizate decât cu sprijinul dumneavoastră pe care ne bazăm că ni-l acordați duminică, 6 decembrie.

Vă mulțumim pentru încredere!

(Comunicat emis de echipa PNL Botoșani)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

USR Botoșani: Bani de reabilitări stradale și căldură în școli, la un pas de a fi dați de primarul Andrei pe campania sa electorală

astăzi, 13:33
44

În condițiile în care botoșănenii își rup mașinile de ani de zile pe străzile denivelate din Municipiul Botoșani și în condițiile în care elevii sunt puși să-...

O judecătoare a murit într-un mod stupid, la 54 de ani. ”A mai apucat să-şi sune soţul, dar…”

astăzi, 12:54
981

Moarte stupidă, la 54 de ani, a unei judecătoare din cadrul Tribunalului Iași. Femeia a decedat marți, după ce a căzut pe scări.„Nu era bolnavă. A fost pur şi simplu un accident. Di...

Numerele de la mașină l-au băgat în bucluc!

astăzi, 12:10
391

În cursul zilei de miercuri, 27 martie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au oprit pentru control pe strada Pacea, din municipiul Botoșani, un autot...