(P) Mesaj al PNL Botoșani de Ziua Națională a României: „Suntem mai aproape unii de alții mai mult ca oricând”

(P) Mesaj al PNL Botoșani de Ziua Națională a României: „Suntem mai aproape unii de alții mai mult ca oricând”

Comunicat de presă:

La mulți ani, România! La mulți ani, români! 

Ziua Națională a României ne-a găsit separați fizic, fără a ne bucura ca în alți ani de manifestările tradiționale, însă cu multă credință, iubire și speranță în suflete. Simțim românește și poate abia acum, în aceste vremuri dificile, ne dăm seama de sacrificiul pe care înaintașii noștri l-au făcut pentru ca noi astăzi să fim liberi, într-o Românie unită. 

Ziua Națională a României este cea mai importantă zi pentru toți românii, prin rolul pe care Marea Unire de la 1 Decembrie 1918 l-a avut pentru desăvârșirea statului național. 

România este a tuturor și a fiecăruia în parte! De 102 ani, suntem uniți sub aceleași idealuri. De 102 ani, ne-am întregit ca neam și tot de atunci am trecut împreună și prin bune și prin rele.

Dar am rămas uniți, iar astăzi, la ceas de imensă sărbătoare pentru românii de pretutindeni, suntem mai aproape unii de alții mai mult ca oricând.

Indiferent de vreme și de vremuri, credința, speranța și iubirea sunt repere ale gândirii și simțirii noastre românești.

Să ne bucurăm de această zi și să mergem înainte doar cu gândul că în fiecare zi putem face ceva bun pentru semenii noștri.

ROMÂNIA, dragă patrie, la mulți ani!

(Comunicat emis de Departamentul de Comunicare al PNL Botoșani)

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un bătrân a fost accidentat de o mașină a cărui șofer nu a fost atent la manevra de dat cu spatele

Duminică, 17 Ianuarie 2021
550

Un bărbat de 79 a fost accidentat grav de o maşină care a ieşit cu spatele dintr-o parcare. Accidentul a avut loc vineri seară în Truşeşti.În momentul în care un autoturis...

Loc de dat cu…EPIGRAMA (128)

Duminică, 17 Ianuarie 2021
308

O rubrică realizată de profesor Georgică Manole, scriitor, epigramist:Cristian Preda este cunoscut ca profesor de ştiinţe politice la Universitatea din Bucureşti, europarlamentar şi autor d...

Cutremur în România. Unde s-a produs și ce magnitudine a a avut

Sâmbătă, 16 Ianuarie 2021
451

Un cutremur cu magnitudinea de 2,9 pe Richter a avut loc în zona seismică Vrancea, la orele 18.20.33.Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 82km E de Brașov, 96km ...